Από το GNTM στο Power of Love
Nikopolis Blog

Από το GNTM στο Power of Love

Από το GNTM στο Power of Love

Χριστούγεννα με την οικογένειά της θα κάνει τελικά η Μαρία Μπακοδήμου που επέστρεψε στην Ελλάδα με την ολοκλήρωση των γυρισμάτων για την πρώτη εβδομάδα του Power of Love. Η χαρισματική παρουσιάστρια έλεγε μάλιστα ότι φετινή σύνθεση των παικτών που αναζητούν τον τηλεοπτικό τους έρωτα φαίνεται πολύ πιο πετυχημένη από την περσινή. Το reality σχέσεων κάνει πρεμιέρα το βράδυ της Πρωτοχρονιάς και τα γυρίσματα θα συνεχιστούν από τις 2 Ιανουαρίου.

Η ζωή μετά το GNTM

Συνάντησα και την Εύη Ιωαννίδου χτες από το GNTM στη Θεσσαλονίκη. Μια πανύψηλη καλλονή με ένα μαύρο εξώπλατο φόρεμα, έτρωγε με φίλους στο ολοκαίνουριο hot spot της πόλης, το bar restaurant Panama στο λιμάνι. Η, ελεύθερη και ωραία, Εύη δεν έμεινε μόνο εκεί αλλά συνέχισε στο all time classic «Ολύμπιον» και το Casper με τις φίλες της. Η Θεσσαλονίκη έχει τα πιο ωραία μαγαζιά, όπως το Blanc στη λεωφόρο Νίκης που μαζεύει πλέον τον πιο ωραίο κόσμο της πόλης- εκεί είδαμε τον Νίκο Πολυδερόπουλο από το «Τατουάζ» με τον κόσμο να του φωνάζει «Ορφέα» συνεχώς και να βγάζουν φωτογραφίες μαζί του. O Νίκος θα κάνει γιορτές στη συμπρωτεύουσα αφού πρωταγωνιστεί στην παράσταση Toc Toc με τον Κώστα Σπυρόπουλο και τον Δημήτρη Σταρόβα.  Ο δε Σπυρόπουλος, αχώριστος είναι με τη Χριστίνα Πολίτη που τον έχει ακολουθήσει στη Θεσσαλονίκη- θα γιορτάσουν μαζί και τα γενέθλιά της την Τετάρτη.

Οι ωραίοι (δεν) έχουν χρέη

Εκεί, «θερίζουν» κυριολεκτικά τα βράδια στο Fix ο Σάκης Ρουβάς με τον Στέλιο Ρόκκο. To σχήμα που έκανε την έκπληξη στη νυχτερινή Θεσσαλονίκη ετοιμάζεται να κατέβει στην Αθήνα σε έναν μήνα. Οι δυο τους που έχουν γίνει καλοί φίλοι (η χημεία τους φαίνεται επάνω στη σκηνή) έτρωγαν μαζί το μεσημέρι της Κυριακής στο Duck Private Cheffing που συγκεντρώνει όλη την καλή κοινωνία της πόλης.

Nomads ήταν και πέρασε (και δεν θα ξαναγυρίσει). Ο αδικημένος του Survivor, Στέλιος Χανταμπάκης, και τη δημόσια εικόνα του διόρθωσε και τα (πολλά) λεφτά πήρε. Ο Στέλιος είναι δουλευταράς, είναι και ένας πολύ καλός μπαμπάς, και θέλει να τα επενδύσει τα χρήματα που κέρδισε για να έχουν ένα καλό μέλλον τα παιδιά του.

Γάμος σε κρίση;

Πατούλης εναντίον Πατούλη. Ένα θέμα που συζητήθηκε και θα συζητηθεί πολύ. Θυμάμαι τη συμπαθέστατη κυρία Μαρίνα, που απέκτησε πλέον και στυλίστα για να μην κρίνουν πλέον αρνητικά για τις ενδυματολογικές της επιλογές, να μου λέει τον Οκτώβριο στο πάρτυ του ΟΚ! ότι δεν θα διεκδικούσε τον Δήμο Λυκόβρυσης- Πεύκης που το ήθελε πολύ. Έπρεπε να κάνει ένα βήμα πίσω, έλεγε, για να στηρίξει τον σύζυγό της που κατεβαίνει στην Περιφέρεια Αττικής.

Και ξαφνικά η κυρία Μαρίνα έκανε την ανατροπή, κατεβαίνοντας ανεξάρτητη υποψήφια στο Μαρούσι. Πολλά γράφτηκαν και περισσότερα υπονοήθηκαν. Όχι, λοιπόν, το ζεύγος Πατούλη δεν περνάει κρίση στον γάμο του. Φυσικά και ο σύζυγος γνώριζε τις αποφάσεις της συζύγου, αλλά από την αρχή ήταν ξεκαθαρισμένο ότι εκείνος έπρεπε να συνταχθεί με τη γραμμή του κόμματος. Έτσι κι αλλιώς στο τέλος, όλοι κερδισμένοι (μάλλον) θα βγουν, αφού οι δημοσκοπήσεις είναι (πανηγυρικά) με το μέρος τους.  Πάντως, για να λέμε και τα σωστά, η κυρία Πατούλη, είχε κάνει εξαιρετική δουλειά στον δήμο Αμαρουσίου και οι κάτοικοι έχουν να λένε για τις ικανότητές της στην οικονομική διαχείριση.

Άντε καλά Χριστούγεννα να έχουμε και προσοχή τα βράδια στους δρόμους αν οδηγείτε!