Εύη Ιωαννίδου: Η “διπρόσωπη” Αμανατίδου και η απάντηση στην Κατερίνα Καινούργιου
Νέα

Εύη Ιωαννίδου: Η “διπρόσωπη” Αμανατίδου και η απάντηση στην Κατερίνα Καινούργιου

Εύη Ιωαννίδου: Η “διπρόσωπη” Αμανατίδου και η απάντηση στην Κατερίνα Καινούργιου

Μια ανάσα από τον τελικό του GNTM, η προτελευταία παίκτρια που αποχώρησε από το παιχνίδι, η Εύη Ιωαννίδου, βρέθηκε στον καναπέ της “Φωλιάς των Κου Κου“. Η Εύη, η τελευταία εναπομείνασα της λεγόμενης “τριάδας της φωτιάς”, μίλησε τόσο για την κόντρα της με την Άννα Αμανατίδου, όσο όμως και για τη Μέγκι και τη Μικαέλα. Η 23χρονη έδειξε στους παρουσιαστές του πρωινού την ταυτότητά της, απαντώντας στην Κατερίνα Κανούργιου για την ηλικία της και αναφέρθηκε στα σχέδιά της να ασχοληθεί με την τηλεόραση.

Ποια παίκτρια από τις τέσσερις φιναλίστ πιστεύει η ίδια πως θα βγει νικήτρια;

Η κόντρα με την Άννα Αμανατίδου

“Ξεκίνησαν όλα πολύ περίεργα, από το ξενοδοχείο που μέναμε πριν μπούμε στο σπίτι” σημειώνει η 23χρονη, για την εμφανή αντιπάθεια προς την Άννα Αμανατίδου. Όπως εξηγεί, γνώριζε την συμπαίκτριά της από τη Θεσσαλονίκη, όχι όμως σε προσωπικό επίπεδο. “Την ήξερα σαν Άννα Αμανατίδου από τη Θεσσαλονίκη. Προσωπικά δεν την γνώριζα”.

Η Εύη υποστήριξε πως η Άννα είναι πολύ διαφορετική μπροστά και πίσω από τις κάμερες. “Αρχικά η γνώμη μου και οι απόψεις μου από την πρώτη στιγμή μέχρι το τέλος είναι ίδιες. Ήταν πολύ διαφορετική backstage και δεν το λέω μόνο εγώ. Έκρινε τους πάντες, είχε κάτι να πει για όλα” σχολιάζει και προσθέτει: “Είχε δύο πρόσωπα […] Από εκεί και πέρα δεν έχω τίποτα προσωπικό με αυτό το κορίτσι”.

Σε κάθε περίπτωση, η Εύη σχολιάζει πως η βασικότερη παράμετρος της απόστασης μεταξύ τους ήταν ο χαρακτήρας. “Δεν ταίριαζαν οι χαρακτήρες μέσα στο παιχνίδι. Εμένα δεν μου αρέσει να κουτσομπολεύω” αναφέρει  και σχολιάζει πως έγινε αποδέκτης πολλών αρνητικών σχολίων τόσο προς το πρόσωπό της, όσο όμως και για την οικογένειά της. Η ίδια πάντως θεωρεί πως ποτέ δεν υπήρξε επιθετική: “Επιθετική δεν ήμουν ποτέ, είπα την άποψή μου, σε κάποιους δεν αρέσει η αλήθεια. Είμαι δίκαιη και ειλικρινής. Αλλά ποτέ δεν έθιξα κάποιον”.

Οι “φιλίες”

Παρότι ήταν αχώριστες μέσα στο σπίτι, τόσο η Μικαέλα, όσο τώρα και η Εύη, δείχνουν να απαρνιούνται την τρίτη της τριάδας Μέγκι. “Φίλες είναι μεγάλη λέξη, να το πεις. Έχω κολλητές που είμαστε 18 χρόνια μαζί και δεν βάζω κανέναν από πάνω” σχολίασε αρχικά η παίκτρια, για το αν κατάφερε να κάνει φίλες μέσα στο σπίτι του GNTM. “Με τη Μέγκι κατάλαβα ότι δεν ταιριάζουμε εκτός παιχνιδιού καθόλου” επανέλαβε και η Εύη που υποστήριξε πως παρότι έντονη προσωπικότητα, η πρώην συμπαίκτριά της εκφράζει τις αντιρρήσεις της με λάθος τρόπο. “Είναι μια έντονη προσωπικότητα.  Τα λέει με λάθος τρόπο για εμένα. Πρέπει να έχεις έναν τρόπο, ένα ύφος σωστό και να μην προκαλείς”.

Τι θα άλλαζε η Εύη από την παρουσία της στο παιχνίδι; “Το μόνο που θα άλλαζα και μετανιώνω, είναι ότι θα ήμουν περισσότερο ανοιχτή στα κορίτσια, να ανοιχτώ να κάνω παρέες και να τις γνωρίσω καλύτερα. Είναι ένα reality, αυτό είναι το πρόβλημα” λέει.

Για το όνειρο να γίνει παρουσιάστρια

Ιδιαίτερη αίσθηση είχαν κάνει όμως και οι δηλώσεις της παίκτριας πως θέλει να ασχοληθεί με την τηλεόραση: “Δεν είπα ότι σε μια μέρα θα πιάσω δουλειά και θα γίνω η Μενεγάκη. Αν κρίνουν ό,τι κάνω σαν παρουσία και λόγο, θα το ήθελα. Όμως με ενδιαφέρει και το modeling, πρώτος μου στόχος ήταν να γίνω μοντέλο. Γι’ αυτό μπήκα και στο GNTM”, είπε.

Η ταυτότητα και η Κατερίνα Καινούργιου

“Αρχικά μία παρουσιάστρια, είπε ότι είμαι 27-28 χρονών. Θέλω να πω της κυρίας Καινούργιου ότι είμαι γεννημένη το 1995″ είπε η Εύη για την έκταση που πήρε το θέμα με την ηλικία της, ενώ έδειξε και την ταυτότητά της στην κάμερα.

Κλείνοντας, η παίκτρια του GNTM δήλωσε:  Θεωρώ ότι αδικήθηκα και πίστευα ότι άξιζα μια θέση στον τελικό”. Όπως σημείωσε ωστόσο, μαθαίνει από τα λάθη της και γίνεται καλύτερη. Στην ερώτηση τώρα ποια από τις διεκδικήτριες του τίτλου θέλει να κερδίσει, απαντά χωρίς δεύτερη σκέψη: “Θέλω να το πάρει η Εβελίνα γιατί πιστεύω ότι αξίζει, έχει δώσει πόνο μέσα στο παιχνίδι και πιστεύω ότι είναι ένα καλό παιδί”.