Εύη Ιωαννίδου: Αποχώρησε από το GNTM η τελευταία της Τριάδας!
Reality TV

Εύη Ιωαννίδου: Αποχώρησε από το GNTM η τελευταία της Τριάδας!

Εύη Ιωαννίδου: Αποχώρησε από το GNTM η τελευταία της Τριάδας!

Σε έναν προημιτελικό με πολύ glam αλλά και πολλές πικρίες και “μπηχτές” αναδείχτηκε η τετράδα που περνάει στον ημιτελικό του GNTM της Τρίτης. Η άτυχη της βραδιάς ήταν η Εύη Ιωαννίδου, η τελευταία από τη λεγόμενη “Τριάδα της φωτιάς” η οποία αποχώρησε ανήμερα των γενεθλίων της, παρόλο που ήλπιζε ότι το δώρο της θα ήταν πιο… ευχάριστο!

Το δέντρο, τα γλυκά και οι γκρίνιες

Το επεισόδιο του GNTM ξεκίνησε με την Έλενα Χριστοπούλου και τα 5 κορίτσια να στολίζουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο του σπιτιού.

Αργότερα η Έλενα τους είχε άλλη μια έκπληξη καθώς στο σπίτι μπήκαν δύο σεφ από το Masterchef 2, o Δημήτρης Τσίκιλης και ο Σελίμ Σελτζούκ, που ανέλαβαν να ικανοποιήσουν τους ουρανίσκους των κοριτσιών με τις γλυκές δημιουργίες τους.

Η μέρα τελείωσε με ένα μάθημα λαμπερού και γιορτινού μακιγιάζ από την αυθεντία του είδους, τον Φρέντι Καλομπράτσο.

H glam φωτογράφιση

Η σημερινή δοκιμασία αποχώρησης ήταν λαμπερή αλλά και δύσκολη.  Η Άννα, η Μαριάννα, η Εύη, η Ειρήνη και η Εβελίνα έπρεπε να ποζάρουν γεμάτες χάρη και κομψότητα πάνω σε discoballs, φορώντας βαριές και ακριβές haute couture τουαλέτες στο Μέγαρο Υπατία. Ο Βill Georgoussis ανέλαβε να απαθανατίσει την πιο glam εικόνα των κοριτσιών μέχρι σήμερα.

 

Κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης δεν έλειψαν τα σχόλια και οι μπηχτές, κυρίως από τη μεριά της Εύης για την Άννα αλλά και το αντίστροφο.

Τελικά όλα τα κορίτσια κατάφεραν να βγάλουν λαμπερές φωτογραφίες, δυσκολεύοντας το έργο των κριτών.

Η αποχώρηση της Εύης

Σε μια αναμέτρηση που έφερε αντιμέτωπες την Άννα και την Εύη, αυτή που αποχώρησε ήταν η Εύη, η οποία δεν έκρυψε την πικρία της για το αποτέλεσμα καθώς ήταν σίγουρη για τη νίκη της. Αντίστοιχα, η Άννα πανηγύρισε τη νίκη της.

Η Εύη ήταν εξαιρετικά απογοητευμένη από το αποτέλεσμα

Η Εύη ήταν εξαιρετικά απογοητευμένη από το αποτέλεσμα

Τι θα δούμε στον ημιτελικό και στον τελικό;

Η τετράδα που πλέον περνάει στον ημιτελικό της Τρίτης είναι η Άννα, η Εβελίνα, η Ειρήνη και η Μαριάννα.

Τα τέσσερα κορίτσια θα αναμετρηθούν ώστε να προκύψει η τριάδα που θα περάσει στον τελικό της Τετάρτης για να αναδειχτεί η μεγάλη νικήτρια.

Τι θα δούμε στον τελικό; Διαβάστε περισσότερα εδώ