Τελικός Nomads: Ο Στέλιος Χανταμπάκης μεγάλος νικητής
Νέα

Τελικός Nomads: Ο Στέλιος Χανταμπάκης μεγάλος νικητής

Τελικός Nomads: Ο Στέλιος Χανταμπάκης μεγάλος νικητής

Μεγάλο φινάλε για το Nomads που το βράδυ της Κυριακής προέβαλε τον Ημιτελικό, αλλά και τον μεγάλο τελικό από τη Μαδαγασκάρη. Οι τρεις παίκτες, Στέλιος Χανταμπάκης, Ντάρια Τουρόβνικ και Αθηνά Κωστοπούλου ανέμεναν τον τέταρτο του ημιτελικού. Ο Σάββας Πούμπουρας ανακοίνωσε πως εκείνος δεν είναι άλλος από τον Γρηγόρη Μόργκαν. Ο παίκτης των Επιλέκτων ψηφίστηκε από τους τηλεθεατές για μια θέση στον ημιτελικό.

“Εύχομαι σε κανέναν να μην περάσει αυτό που πέρασα τον τελευταίο χρόνο” είπε ο μεγάλος νικητής για την εμπειρία του Survivor και πρόσθεσε πως τελικά «όλα γίνονται για κάποιο λόγο». Ο Σάββας Πούμπουρας συγκινήθηκε επίσης με τη νίκη αυτή, τονίζοντας πως γνωρίζει τον Στέλιο Χανταμπάκη και όσα πέρασε μετά τη συμμετοχή του στο Survivor.

Παίκτες και νικητής πανηγύρισαν τη νίκη μαζί με ντόπιους του νησιού, ενώ ο Γιώργος Λέντζας παρέδωσε στον Στέλιο Χανταμπάκη το τρόπαιο της νίκης. Στην Ελλάδα, τον πρώτο των Νομάδων αναμένουν και 150.000 ευρώ.

Πώς διεξήχθη το τελικός

Στέλιος Χανταμπάκης και Γρηγόρης Μόργκαν με τον Σάββα Πούμπουρα

Στέλιος Χανταμπάκης και Γρηγόρης Μόργκαν με τον Σάββα Πούμπουρα

Έπειτα από δύο αγωνίσματα, ο τελικός έγινε ανδρική υπόθεση. Ο Στέλιος Χανταμπάκης και ο Γρηγόρης Μόργκαν επέστρεψαν έτσι για μια τελευταία νύχτα στο νησί. Οι δύο φιναλίστ κλήθηκαν να αγωνιστούν σε μια σειρά από αγωνίσματα πριν την ανάδειξη του νικητή. Οι πρώτες δοκιμασίες έδωσαν σε κάθε παίκτη που τις κέρδιζε από ένα πλεονέκτημα στο αγώνισμα που θα έκρινα το νικητή.

Τέλος, οι δύο παίκτες ήρθαν αντιμέτωποι για μια τελευταία φορά σε ένα αγώνισμα. Παρουσία των συμπαικτών τους, που παρέμειναν στη Μαδαγασκάρη ως την τελευταία εβδομάδα, αγωνίστηκαν για την τελική νίκη. Θυμίζουμε πως ο νικητής, αλλά και οι συμπαίκτες του θα γυρίσουν στην Ελλάδα στις 26 Δεκεμβρίου.