Rihanna: Η πλουσιότερη τραγουδίστρια στον κόσμο
Κόσμος

Rihanna: Η πλουσιότερη τραγουδίστρια στον κόσμο

Rihanna: Η πλουσιότερη τραγουδίστρια στον κόσμο

Ο Jay-Z είναι ο πλουσιότερος ράπερ και τώρα τα νέα έρχονται για τη Rihanna.

Διάσημη τραγουδίστρια, δημιουργός εταιρείας ειδών μακιγιάζ και εσωρούχων και στα ηνία ενός οίκου ειδών πολυτελείας, η Rihanna αναδείχθηκε στην πλουσιότερη τραγουδίστρια στον κόσμο με την περιουσία της να εκτιμάται στα 600 εκατομμύρια δολάρια, έγραψε το περιοδικό Forbes.

Σε ηλικία 31 ετών, η Robyn Rihanna Fenty συγκέντρωσε περισσότερα χρήματα από τις μεγαλύτερές της σε ηλικία Madonna (570 ), Celine Dion (450 εκατομμύρια) και την Beyonce (400 εκατομμύρια).

Rihanna-Dior-Campaign

Το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας της Rihanna προέρχεται από τις περιοδείες της και τις πωλήσεις δίσκων της, εξηγεί το Forbes. Είναι επίσης συνιδιοκτήτρια της εταιρείας εσωρούχων Savage X Fenty.

Μετά την εντυπωσιακή είσοδό της στο παγκόσμιο μουσικό στερέωμα το 2003, η τραγουδίστρια, με καταγωγή από τα Μπαρμπέιντος, μετέτρεψε την επιτυχία της στο πεντάγραμμο σε επιχειρηματικό χρυσό, αφού ξεκίνησε την εταιρεία της ειδών μακιγιάζ Fenty Beauty, σε συνεργασία με τον γαλλικό κολοσσό ειδών πολυτελείας LVMH τον Σεπτέμβριο του 2017 στο διαδίκτυο και μέσω της αλυσίδας Sephora.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ