Rihanna: Διακοπές στη Νάπολη με τον δισεκατομμυριούχο σύντροφό της
Κόσμος

Rihanna: Διακοπές στη Νάπολη με τον δισεκατομμυριούχο σύντροφό της

Rihanna: Διακοπές στη Νάπολη με τον δισεκατομμυριούχο σύντροφό της

Λίγες ημέρες μετά την ανακήρυξή της ως η πλουσιότερη τραγουδίστρια στον κόσμο, η Rihanna θέλησε να επιβραβεύσει τον εαυτό της κάνοντας διακοπές.

Η όμορφη τραγουδίστρια απόλαυσε τον ήλιο της Μεσογείου μαζί με τον σύντροφό της Hassan Jameel και την οικογένειά του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#Rihanna , 31, enjoyed a sun-kissed holiday in Italy with her boyfriend Hassan Jameel, 30, on Thursday, with the couple cuddling up close whilst enjoying a romantic meal. BACKGRID

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη HHpeople Hiphoppeople (@hiphoppeople_officiel) στις

To ζευγάρι απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός την Πέμπτη, σε ένα χαλαρό  γεύμα στο εστιατόριο, Lo Scoglio, στην πόλη Terano στη Νάπολη, καθώς  και σε μία ξέγνοιαστη βαρκάδα.

Οι δυο τους φαίνονταν χαμογελαστοί και ευτυχισμένοι, απολαμβάνοντας ο ένας την παρέα του άλλου αλλά και των δικών τους ανθρώπων.

Ο 30χρονος Hassan είναι γόνος μιας από τις πλουσιότερες οικογένειες στον κόσμο και η περιουσία που έχει κληρονομήσει αγγίζει τα 2,2 δισεκατομμύρια δισεκατομμύρια δολάρια.

Τον Ιούνιο του 2018 είχαν κυκλοφορήσει φήμες ότι η Rihanna και Ο Jameel είχαν χωρίσει με πρωτοβουλία της Rihanna, γεγονός που διαψεύστηκε αφού το ζευγάρι ένα χρόνο μετά είναι ακόμα μαζί, πιο ευτυχισμένο από ποτέ.

Λέγεται μάλιστα πως  η μετακόμιση της Rihanna στο Λονδίνο οφείλεται στο γεγονός ότι θέλει να περνά περισσότερο χρόνο με τον σύντροφό της.