Ποια ηθοποιός θα ενσαρκώσει τη Michelle Obama στην τηλεόραση;
Κόσμος

Ποια ηθοποιός θα ενσαρκώσει τη Michelle Obama στην τηλεόραση;

Ποια ηθοποιός θα ενσαρκώσει τη Michelle Obama στην τηλεόραση;

Η Viola Davis επιλέχθηκε και υπέγραψε να ενσαρκώσει την Πρώτη Κυρία, Michelle Obama σε μία σειρά που ετοιμάζεται και θα έχει τίτλο… “Πρώτες Κυρίες”.

Σύμφωνα με όσα έγραψε το περιοδικό Variety, το δίκτυο Showtime που ανέλαβε την παραγωγή προσανατολίζεται σε ωριαία επεισόδια με σεναριογράφο τον συγγραφέα Aaron Cooley.

Η σειρά αναμένεται να ρίχνει φως στην προσωπική και πολιτική ζωή των Πρώτων Κυριών των ΗΠΑ, με την πρώτη σεζόν να εστιάζει στις ζωές της Eleanor Roosevelt, της Betty Ford και της Michelle Obama.

Το σκηνικό της σειράς θα είναι η Ανατολική πτέρυγα του Λευκού Οίκου και όχι η Δυτική όπου δρα και εργάζεται ο εκάστοτε πρόεδρος.

Η Davis και ο σύντροφός της, Julius Tennon θα έχουν και ρόλο executive producer μέσω της εταιρείας τους JuVee Productions.

Είναι η πρώτη φορά που o χαρακτήρας της Michelle Obama θα εμφανιστεί στην τηλεόραση.

Το 2016 η Tika Sumpter είχε ενσαρκώσει τη Michelle στην ταινία Southside With You.

Η Davis αναμένεται να είναι διαθέσιμη για γυρίσματα στις αρχές του 2020 καθώς αυτή τη στιγμή τρέχει το πενταετές συμβόλαιό της για τη σειρά How to Get Away with Murder.

Το ζεύγος Obama ήδη έχει ιδρύσει εταιρεία παραγωγής που αναλαμβάνει project χωρίς πολιτικό περιεχόμενο όμως σύμφωνα με το Variety δεν θα έχει ανάμιξη στη σειρά “Πρώτες Κυρίες”.