Michelle Obama: Η πορεία προς την επιτυχία
Κόσμος

Michelle Obama: Η πορεία προς την επιτυχία

Michelle Obama: Η πορεία προς την επιτυχία

Η αλήθεια είναι πως τόσο η Michelle Obama, όσο και οι influencer φίλοι της, έκαναν τα πάντα για να πάρει δημοσιότητα το Becoming. Η Oprah για παράδειγμα της πήρε συνέντευξη στο αμερικανικό ELLE. Ωστόσο και η ίδια η πρώην Πρώτη Κυρία έχει κάνει μια σειρά δημόσιων αναγνώσεων για το νέο της βιβλίο. Σε αυτές πρέπει να προσθέσει κανείς και τις τηλεοπτικές της εμφανίσεις σε τρεις πρωινές εκπομπές. Κινήσεις που όπως όλα δείχνουν αποδίδουν καρπούς. Σύμφωνα με τους εκδοτικούς οίκους στην Αμερική, το Becoming είναι η έκδοση με τις υψηλότερες πωλήσεις την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας για το 2018.

Μάλιστα, όπως σημειώνει σε άρθρο του το CNN, το βιβλίο της Obama έχει καταφέρει να πουλήσει περισσότερα αντίτυπα, από οποιοδήποτε άλλο βιβλίο ενηλίκων εδώ και τρία χρόνια, για το ίδιο διάστημα. Άλλωστε, πολλές από τις λεπτομέρειες που δημοσιεύονται με το βιβλίο, έφεραν και αμέτρητα δημοσιεύματα. Τόσο για τη σχέση της με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, την εξωσωματική, αλλά και την αντιπάθειά της για τον Ντόναλντ Τραμπ.

Οι αποκαλύψεις της Obama

H Michelle Obama αποκάλυψε για παράδειγμα πως χρειάστηκε να καταφύγει σε σύμβουλο γάμου με τον σύζυγό της. «Ο σύμβουλος γάμου ήταν για εμάς ένας από αυτούς τους τρόπους που μας έμαθαν πώς να μιλάμε για τις διαφορές μας. Γνωρίζω τόσα πολλά νεαρά ζευγάρια που πασχίζουν και νομίζουν ότι κάτι δεν πάει καλά μεταξύ τους» έλεγε. Επίσης, μίλησε για την τραυματική εμπειρία της αποβολής σε εγκυμοσύνη της πριν από 20 χρόνια.

Το βιβλίο δεν είναι το τελευταίο που θα δούμε από το πρώην προεδρικό ζεύγος. Ο πρώην πρόεδρος εργάζεται αυτό το διάστημα πάνω στην αυτοβιογραφία του. Τα χρόνια δηλαδή που πέρασε πίσω από το “Οβάλ γραφείο”. Οι δύο εκδόσεις των Obama είχαν βγει σε πλειστηριασμό, προκειμένου να αποφασιστεί ποιος εκδοτικός οίκος θα έχει την επιμέλεια έκδοσης. Μια διαδικασία που προκάλεσε “πόλεμο” ανάμεσα στους οίκους.

Ο Barack Obama ωστόσο έχει δηλώσει πως δεν του είναι καθόλου εύκολο να γράψει. “Κάθομαι, γράφω δυο λέξεις, μετά τις διαγράφω” έχει πει χαρακτηριστικά. Ωστόσο, σε αυτή τη φάση ο πρώην πρόεδρος παροτρύνει τους πάντες να αγοράσουν το βιβλίο της συζύγου του.