Orlando Bloom: “Οι ερωτικές σκηνές με την Cara Delevingne, μου προκάλεσαν αμηχανία”
Κόσμος

Orlando Bloom: “Οι ερωτικές σκηνές με την Cara Delevingne, μου προκάλεσαν αμηχανία”

Orlando Bloom: “Οι ερωτικές σκηνές με την Cara Delevingne, μου προκάλεσαν αμηχανία”

O Οrlando Bloom και η Cara Delevingne υποδύονται το ζευγάρι στην τηλεοπτική σειρά Carnival Row.

O ηθοποιός σε συνέντευξή του στη Dail Mail, παραδέχτηκε ότι οι ερωτικές σκηνές με την συμπρωταγωνίστριά του, του προκαλούσαν αμηχανία.

Ανέφερε συγκεκριμένα: “Είναι αρκετά δυναμικές οι σκηνές. Είναι πάντα λίγο αμήχανο για να είμαστε ειλικρινείς.

Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι τριγύρω που σε βλέπουν να υποδύεσαι ότι κάνεις sex. Το ίδιο ισχύει και με τη βία.

Δεν νομίζω ότι είναι εσκεμμένα αδικαιολόγητη. Οδηγεί στη μυθοπλασία της σειράς.”

Αναφερόμενος  στον χαρακτήρα που υποδύεται, τον Rycroft Philostrate,  είπε: “Έχω δει τη σειρά και είμαι ενθουσιασμένος βλέποντας τους φίλους και την οικογένεια μου να είναι όλοι εκεί.

Πλησιάζουμε στην προβολή της σειράς από το Amazon Prime, που θα κάνει πρεμιέρα στις 30 Αυγούστου. Είναι πραγματικά υπέροχο να μιλάς για ένα πρότζεκτ που διαδραματίζεται σε φανταστικά εδάφη.

Και να βλέπεις τον κόσμο όπως είναι σήμερα, σχολιάζοντας κοινωνικά θέματα όπως το προσφυγικό, τον ρατσισμό τη σεξουαλικότητα και την κατάχρηση εξουσίας. Είναι το πνευματικό παιδί του δημιουργού της σειράς, Travis Beacham.

Είχε αυτήν την ιδιοφυή ιδέα πριν από περίπου 20 χρόνια και τελικά πραγματοποιήθηκε. Πέρασε πολύς καιρός, αλλά όλα πήγαν καλά.”

Η Cara Delevingne με τη σειρά της πρόσθεσε: “Όλοι οι συντελεστές τα κατάφεραν, οι ηθοποιοί, τα μέλη του συνεργείου.

Η συντροφικότητα στο πλατό, το πάθος και η φροντίδα για την κάθε λεπτομέρεια. Το συνεργείο  έκανε τη σειρά  αυτό που είναι, Προσπαθούσα να βρω ένα λάθος σε αυτόν τον κόσμο (της σειράς) και δεν μπορούσα.

Ξέρω ότι οι θεατές δεν μπορούν να τους δουν, όμως είναι εκεί. Και ο Orlando, είναι ένας λαμπρός ηθοποιός και ήταν υπέροχο να δουλεύω με κάποιον που είχε το ίδιο πάθος να κάνει τη σειρά να ξεχωρίσει και  να είναι διαφορετική.”