Sarah Jessica Parker: Ομολογία-σοκ ότι δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση από ηθοποιό στο Sex and the City!
Κόσμος

Sarah Jessica Parker: Ομολογία-σοκ ότι δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση από ηθοποιό στο Sex and the City!

Sarah Jessica Parker: Ομολογία-σοκ ότι δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση από ηθοποιό στο Sex and the City!

Μία μία οι μεγάλες stars του Hollywood ομολογούν ότι δέχτηκαν σεξουαλική παρενόχληση σε κάποια φάση της καριέρας τους.

Σειρά είχε η Sarah Jessica Parker, η οποία προχώρησε σε μία σοβαρή αναφορά σε περιστατικό και μάλιστα όταν η ίδια ήταν στις “δόξες” της.

Μιλώντας στο διαδικτυακό Fresh Air αποκάλυψε ότι μία φορά είπε στους παραγωγούς του Sex & The City ότι σκοπεύει να αποχωρήσει από τη σειρά.

Ο λόγος; Η “άβολη” και “ανάρμοστη” σεξουαλική συμπεριφορά ενός ισχυρού ηθοποιού που είχε σχέση με τη μεγάλη επιτυχία του HBO.

H 54χρονη ηθοποιός ανέσυρε από τη μνήμη της τη δυσάρεστη αυτή εμπειρία στο πλαίσιο της συνέντευξής της και μιλώντας για το κίνημα #MeToo.

Η Parker ως γνωστόν έπαιζε τον διάσημο ρόλο της Carrie Bradshaw από το 1998 μέχρι το 2004.

Παρά το γεγονός ότι ήταν το “αστέρι” της πλέον δημοφιλούς σειράς της εποχής, όπως είπε, εξακολουθούσε να αισθάνεται ότι είναι θύμα διάκρισης φύλου καθώς ευνοημένοι ήταν περισσότερο οι άνδρες συνάδελφοί της.

“Νομίζω ότι άσχετα από το πόσο είχα εξελιχθεί ή το πόσο μοντέρνα νόμιζα ότι είμαι δεν ένιωθα τόσο ισχυρή όσο εκείνος ο άνδρας που μου φέρθηκε ανάρμοστα”, δήλωσε.

“Μου κάνει τρομερή εντύπωση τώρα που το λέω δημόσια, διότι συνέβη σε πολλές περιπτώσεις και ας ήμουν μία γυναίκα με δύναμη. Εννοώ ότι είχα κάθε δικαίωμα να του πω ‘Αυτό είναι ανάρμοστο’. Μπορούσα ακόμα και να το αναφέρω σε κάποιον ανώτερο”.

Παρόλα αυτά δεν το έκανε.

Κάποια στιγμή όμως έβαλε την ατζέντη της να ενημερώσει τους παραγωγούς ότι θα έφευγε από τη σειρά και δεν θα ξαναγύριζε εάν εξακολουθούσε να νιώθει άβολα εξαιτίας του γνωστού ηθοποιού.

“Δεν μπορούσα να αντιμετωπίσω το πόσο άβολα με έκανε να αισθάνομαι και πόσο ανάρμοστο ήταν” ενώ πρόσθεσε ότι μέσα σε λίγες ώρες όλα άλλαξαν.

Η Parker ανέφερε ότι η ατζέντης της ξεκαθάρισε στους παραγωγούς ότι θα παραιτούνταν λέγοντάς τους χαρακτηριστικά:

“Εάν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση θα της στείλω ένα εισιτήριο χωρίς επιστροφή από την πόλη των γυρισμάτων και δεν θα επιστρέψει”.