Miley Cyrus – Liam Hemsworth: O “συναινετικός” χωρισμός έφερε αμοιβαίες κατηγορίες
Κόσμος

Miley Cyrus – Liam Hemsworth: O “συναινετικός” χωρισμός έφερε αμοιβαίες κατηγορίες

Miley Cyrus – Liam Hemsworth: O “συναινετικός” χωρισμός έφερε αμοιβαίες κατηγορίες

Η Miley Cyrus μέσω ανακοίνωσης του εκπροσώπου τύπου της και ο Liam Hemsworth με ανάρτησή του στο Instagram, επιβεβαίωσαν τον χωρισμό τους, λέγοντας πως ήταν συναινετικός.

Τέσσερις ημέρες μετά τα νέα για το επικείμενο διαζύγιο του διάσημου ζευγαριού, οι εικασίες ως προς το τι οδήγησε στη ρήξη, 7 μόλις μήνες μετά το γάμο τους, δε σταματούν.

Ισχυρισμοί που προκαλούν σοκ, έρχονται στη δημοσιότητα από ανθρώπους του περιβάλλοντος και των δύο πλευρών.

Άνθρωποι κοντά στη Miley ανέφεραν στο TMZ ότι η 26χρονη τραγουδίστρια προσπάθησε πολύ να σώσει τον γάμο της, αλλά δεν μπορούσε να αποδεχτεί ο ότι ο σύζυγός της έπινε πολύ και έκανε χρήση “συγκεκριμένων ναρκωτικών“.

Η μάχη της Miley στο παρελθόν με την κατάχρηση ουσιών σήμαινε ότι δεν μπορούσε να ανεχτεί κάτι τέτοιο.

Άνθρωποι κοντά στον Liam αποκαλούν αυτούς τους ισχυρισμούς “βλακώδεις” και λένε ότι ο πραγματικός λόγος χωρισμού ήταν η απιστία της Cyrus.

Φίλοι του ηθοποιού μάλιστα επιμένουν ότι η τραγουδίστρια χρησιμοποιεί τις κατηγορίες περί δήθεν κατάχρησης αλκοόλ και ναρκωτικών, για να αποσπάσει τον κόσμο από την πραγματική αιτία του χωρισμού.

Σύμφωνα πάντα με το περιβάλλον του Hemsworth, ο ισχυρισμός της Cyrus ότι είχαν χωρίσει πριν από αρκετούς μήνες, είναι επίσης αναληθής και στόχο έχει να δικαιολογήσει τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν την προηγούμενη εβδομάδα, όπου η ίδια φιλιέται με την  Kaitlynn Carter.

https://twitter.com/ChicksInTheOff/status/1160360375164047361