Miley Cyrus: Οι «ερωτικές» διακοπές στην  Ιταλία μετά τον χωρισμό
Κόσμος

Miley Cyrus: Οι «ερωτικές» διακοπές στην Ιταλία μετά τον χωρισμό

Miley Cyrus: Οι «ερωτικές» διακοπές στην  Ιταλία μετά τον χωρισμό

Λίγες ώρες πριν επιβεβαιώσουν τον χωρισμό τους η Miley Cyrus και ο Liam Hemsworth,  η τραγουδίστρια απαθανατίστηκε να φιλιέται με την πρώην σύζυγο του Brody Jenner, Kaitlynn Carter, στην Ιταλία.

H 26χρονη Miley απαθανατίστηκε από τους paparazzi να φιλάει στο στόμα και να αγκαλιάζει την 30χρονη Kaitlynn η οποία επίσης χώρισε πρόσφατα από τον σύζυγό της, Brody Jenner ( γιο της Kris και της Caitlyn Jenner- πρώην Bruce).

Σύμφωνα με αποκλειστική πηγή του People, οι δύο γυναίκες έχουν κοινούς γνωστούς και απλά “περνούν καλά”, κάνοντας τις διακοπές τους στο Como της  Ιταλίας.

Από την άλλη, ο εν διαστάσει σύζυγος της Cyrus, Liam Hemsworth, περνά χρόνο με την οικογένειά του, στον τόπο καταγωγής του, την Αυστραλία.

Ο εκπρόσωπος τύπου της Cyrus δήλωσε στο People: “Ο Liam και η Miley συμφώνησαν να χωρίσουν αυτήν την χρονική στιγμή. Eξελισσόμενοι διαρκώς ως σύντροφοι και ως άτομα αποφάσισαν ότι αυτό είναι το καλύτερο, ενώ και οι δύο θα εστιάσουν  στην καριέρα τους και τον εαυτό τους. Παραμένουν ακόμα αφοσιωμένοι γονείς σε όλα τα κατοικίδια τα οποία έχουν μαζί, ενώ χωρίζουν. Παρακαλούμε σεβαστείτε την διαδικασία και την ιδιωτικότητά τους.”