George & Amal Clooney: Θα βαπτίσουν το παιδί του Πρίγκιπα Harry
Ελλάδα

George & Amal Clooney: Θα βαπτίσουν το παιδί του Πρίγκιπα Harry

George & Amal Clooney: Θα βαπτίσουν το παιδί του Πρίγκιπα Harry

Το ζεύγος George & Amal Clooney θα είναι ανάμεσα στους νονούς του πρώτου παιδιού του Πρίγκιπα Harry και της Δούκισσας του Sussex, Meghan. Η οικογένεια του George Clooney επιβεβαίωσε το γεγονός, δηλώνοντας πως ο 57χρονος ηθοποιός θα γίνει ένας υπέροχος νονός.

Η Amal Clooney, που είναι δικηγόρος στον τομέα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, διατηρεί εδώ και πολλά χρόνια φιλία με τη Δούκισσα του Sussex. Αυτό ακριβώς το γεγονός έφερε κοντά και τον Πρίγκιπα Harry με τον γνωστό ηθοποιό. Το πριγκιπικό ζεύγος φιλοξενήθηκε μάλιστα, στην έπαυλη της οικογένειας Clooney στη λίμνη Como, λίγο μετά τον γάμο του. Ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δουν τι σημαίνει να είσαι γονέας, καθώς ήρθαν σε επαφή με τα ενός έτους δίδυμα του ζεύγους, Ella και Alexander Clooney.

Η Δούκισσα του Sussex, Meghan, και ο Πρίγκηπας Harry, αναμένεται να αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί την Άνοιξη του 2019. Πηγές από το περιβάλλον της Δούκισσας λένε πως επιθυμεί να δουλεύει διαρκώς μέχρι να φέρει στον κόσμο το μωρό της. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν επίσης, ότι μετά τη γέννηση του παιδιού, θα πάρει 4μηνη άδεια, όπως ακριβώς είχε κάνει κι η Δούκισσα του Cambridge, Kate.

Σύμφωνα με το βασιλικό πρωτόκολλο, το φύλο του παιδιού δεν θα αποκαλυφθεί πριν τη γέννησή του και δεν θα γίνει baby shower. Τέλος, η Βασίλισσα Ελισάβετ θα είναι το πρώτο άτομο που θα μάθει για τη γέννηση του μωρού, το οποίο δεν θα είναι ούτε πρίγκιπας, ούτε πριγκίπισσα, παρά μόνο αν η ίδια η Βασίλισσα δώσει την άδειά της.