James Bond: Ο νέος 007 θα είναι γυναίκα
Κόσμος

James Bond: Ο νέος 007 θα είναι γυναίκα

James Bond: Ο νέος 007 θα είναι γυναίκα

Μόλις πριν από λίγους μήνες και συγκεκριμένα τον Ιούλιο είχε ακουστεί ότι η Lashana Lynch  θα πάρει το ρόλο του πράκτορα 007 στη νέα ταινία του James Bond – No Time To Die.

Τελικά οι φήμες φαίνονται να επιβεβαιώνονται αφού η 32χρονη Βρετανή ηθοποιός φωτογραφήθηκε στην Ιταλία, στα γυρίσματα της 25ης ταινίας με πρωταγωνιστή τον Βρετανό πράκτορα.

Η Lynch θα είναι η πράκτορας 007 μετά την παραίτηση του James Bond από την MI6, o οποίος σύμφωνα με το σενάριο έχει αποσυρθεί στη Jamaica.

Ο “συνταξιοδοτημένος” Bond τον οποίο ενσαρκώνει ο Daniel Craig, επιστρέφει μόνο για χάρη του M τον οποίο υποδύεται ο Ralph Fiennes που τον παρακαλά να αντιμετωπίσει μια παγκόσμια κρίση.

https://www.instagram.com/p/B2r-Zprg4R8/?utm_source=ig_web_copy_link

Σύμφωνα με πληροφορίες η ταινία αρχίζει με τον M να λέει: “Έλα μέσα 007”.

Και μέσα στο γραφείο του μπαίνει η Lashana η οποία είναι μια όμορφη γυναίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ανθρώπου που εργάζεται στην παραγωγή της ταινίας: “Ο Bond όπως συνηθίζει έλκεται από την όμορφη 007 και προσπαθεί να τη σαγηνεύσει.

Όμως εκπλήσσεται που δεν τα καταφέρνει και αντικρίζει μια νεαρή, έξυπνη γυναίκα να τον κοιτά και να μην ενδιαφέρεται να τον ακολουθήσει στο κρεβάτι του. Τουλάχιστον όχι στην αρχή.”

https://www.instagram.com/p/BzIxcTpAqiH/?utm_source=ig_web_copy_link

Η ίδια πηγή ανέφερε ότι ο όρος Bond Girls (Κορίτσια του Bond)  είναι πλέον απαγορευμένος, εξηγώντας: “Είπαν σε όλους μας ότι από εδώ και στο εξής θα τις αποκαλούμε όλες Bond Women (Γυναίκες του Bond)”.