Cillian Murphy: “Νομίζω ότι ο επόμενος James Bond θα πρέπει να είναι γυναίκα”
Κόσμος

Cillian Murphy: “Νομίζω ότι ο επόμενος James Bond θα πρέπει να είναι γυναίκα”

Cillian Murphy: “Νομίζω ότι ο επόμενος James Bond θα πρέπει να είναι γυναίκα”

Ο Cillian Murphy έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα Guardian και μίλησε για τον Αύγουστο   που του άλλαξε τη ζωή.

Ήταν τον Αύγουστο του 1996 όταν ο Murphy είχε μόλις αποτύχει στις εξετάσεις για την εισαγωγή του στη Νομική Σχολή του Univesrity College Cork της Ιρλανδίας.

Το ίδιο ακριβώς χρονικό διάστημα είχε απορριφθεί ένα συμβόλαιο για την ηχογράφηση 3 δίσκων με το συγκρότημα Sons of Mr Green Genes, του οποίου ήταν μέλος.

Ήταν ο ίδιος Αύγουστος που γνώρισε τη μετέπειτα σύζυγό του, Yvonne McGuinness και αποφάσισε να πάει στην ακρόαση για το θεατρικό έργο Disco Pigs, του τότε άγνωστου Ιρλανδού συγγραφέα Enda Walsh.

Μέσα σε εκείνες τις 4 εβδομάδες του Αυγούστου, η ζωή του Murphy άλλαξε ριζικά και στράφηκε από τη νομική και τη μουσική – στην υποκριτική τέχνη.

Ο Ιρλανδός ηθοποιός θεωρείται από τους κορυφαίους της γενιάς του, με τον σκηνοθέτη Christopher Nolan να τον εντάσσει σχεδόν σε κάθε του ταινία, από όταν έπαιξε τον Jonathan Crane, στην ταινία Batman Begins, το 2005.

Όμως η επιτυχία που τον έχει κάνει γνωστό σε όλους είναι τηλεοπτική, μέσω της σειράς φαινόμενο – Peaky Blinders.

O Cillian ενσαρκώνει το ρόλο του Thomas Shelby, τον αρχηγό της μαφίας του Birningham και κάθε επεισόδιο γνωρίζει τεράστια επιτυχία.

Οι εκατομμύρια θαυμαστές της σειράς περιμένουν εναγωνίως τον 5ο κύκλο της και πολλοί υιοθετούν το ντύσιμο και το κούρεμα των πρωταγωνιστών.

Οι λόγοι της επιτυχίας αυτής σύμφωνα με τους κριτικούς, οφείλονται στο ότι η σειρά βασίζεται σε πραγματικά πρόσωπα και γεγονότα, στην ατμοσφαιρικότητα της και φυσικά στην υποκριτική δεινότητα του Ιρλανδού ηθοποιού.

Το όνομα του Murphy έχει προκριθεί ως ένα από τα επικρατέστερα για να υποδυθεί τον επόμενο  James Bond.

O ίδιος όμως δήλωσε στον Guardian: “Το θέμα είναι ότι όταν λέτε κάτι για τον Bond, γίνεται τίτλος, σωστά; Υπάρχουν δύο πράγματα που θα πω γι’ αυτό.

Πρώτον υπάρχει μία ολόκληρη άλλη βιομηχανία πέρα από την ταινία και αυτή είναι τα γραφεία στοιχημάτων. Το δεύτερο πράγμα που θα έλεγα, είναι ότι νομίζω ότι ο επόμενος James Bond θα πρέπει να είναι γυναίκα. Κάτι που με αποκλείει.