Iggy Azalea: Διέγραψε όλους τους λογαριασμούς της στα social media
Κόσμος

Iggy Azalea: Διέγραψε όλους τους λογαριασμούς της στα social media

Iggy Azalea: Διέγραψε όλους τους λογαριασμούς της στα social media

H Αυστραλή ράπερ, Iggy Azalea, διέγραψε όλους τους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μετά από τη διαρροή γυμνών φωτογραφιών της.

Η διάσημη καλλιτέχνης απενεργοποίησε τους λογαριασμούς της στο Instagram και το Twitter τη Δευτέρα, λίγες ώρες μετά από τη δημοσίευση backstage φωτογραφιών, από φωτογράφιση που είχε κάνει για το περιοδικό GQ το 2016.

Στις συγκεκριμένες λήψεις, τις οποίες είχε κάνει ο φωτογράφος, Νino Munoz, η Iggy ποζάρει γυμνόστηθη, φορώντας μόνο ένα άσπρο σορτσάκι.

Σύμφωνα με τον Munoz, οι λήψεις αυτές είχαν γίνει κατ’ εντολήν της τραγουδίστριας η οποία ήθελε να τις στείλει σαν δώρο γενεθλίων στον πλαστικό χειρουργό της, Ashkan Ghavami.

Η ράπερ πριν διαγράψει τους λογαριασμούς της, προέβη σε μια μακροσκελή ανακοίνωση μέσω Twitter.

Μεταξύ άλλων έγραψε: “Πρόσφατα μερικές λήψεις μου από φωτογράφιση για το περιοδικό GQ to 2016, διέρρευσαν. Σήμερα είμαι μία μάζα αρνητικών συναισθημάτων. Αισθάνομαι αιφνιδιασμένη, ταπεινωμένη, παραβιασμένη, θυμωμένη, στενοχωρημένη κι ένα εκατομμύριο ακόμα πράγματα. Όχι μόνο επειδή δεν συναίνεσα σε αυτό, αλλά και από τον άθλιο τρόπο που αντέδρασαν οι άνθρωποι σε αυτό. Σκοπεύω να μάθω από πού έγινε η διαρροή και να κινήσω νομικές διαδικασίες. Έχω δει μερικά πολύ κακόβουλα σχόλια τις τελευταίες 24 ώρες και δεν μπορώ να διαχειριστώ τόση αρνητικότητα. Προς το παρόν είναι καλύτερα για εμένα να απενεργοποιήσω τους λογαριασμούς μου. Σας παρακαλώ να είστε πιο ευγενικοί απέναντι στους άλλους.

Σε ανακοίνωσή του μέσω Instagram ο Munοz τόνισε: “Η καρδιά μου είναι με όποιον έχει επηρεαστεί από αυτήν την κατάσταση. Είμαι εξαγριωμένος και στενοχωρημένος από την είδηση πως έχουν κλαπεί και δημοσιευτεί δικές μου φωτογραφίες χωρίς τη δική μου άδεια. Διεξάγεται έρευνα καθώς η δημοσίευση κλεμμένων φωτογραφιών είναι παράνομη και όποιος το έχει κάνει αυτό, θα προσαχθεί.”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

My heart goes out to anyone this situation has affected. I’m utterly outraged and will not rest until justice is served.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nino Muñoz (@ninomunoz) στις 27 Μάι, 2019 στις 2:56 μμ PDT