Iggy Azalea: Γιατί κατηγορούν την τραγουδίστρια για αναισθησία;
Ελλάδα

Iggy Azalea: Γιατί κατηγορούν την τραγουδίστρια για αναισθησία;

Iggy Azalea: Γιατί κατηγορούν την τραγουδίστρια για αναισθησία;

Η Αυστραλή τραγουδίστρια Izzy Azalea βρίσκεται για άλλη μια φορά εν μέσω διασταυρούμενων πυρών. Αφορμή αυτή τη φορά στάθηκε ένα δυσάρεστο περιστατικό που συνέβη στη σκηνή αλλά και η συμπεριφορά της τραγουδίστριας μετά από αυτό.

Η κρίση της χορεύτριας και η στάση της τραγουδίστριας

Όλα ξεκίνησαν όταν η συναυλία της Azalea στο στάδιο Μαρακανά της Βραζιλίας πήρε μια άσχημη τροπή. Όπως θα δείτε και στο βίντεο, μία από τις κοπέλες του χορευτικού της πέφτει κάτω, πιθανότατα έχοντας πάθει κάποια επιληπτική κρίση. Οι υπόλοιπες χορεύτριες σπεύδουν να βοηθήσουν. Η ίδια η Azalea συνεχίζει να χορεύει ζητώντας όμως να έρθει γιατρός στη σκηνή και εξακολουθεί το νούμερό της σαν να μην έγινε τίποτα. Στην εξέλιξη του βίντεο η συναυλία βεβαίως διακόπτεται αναγκαστικά καθώς η σκηνή γεμίζει με προσωπικό που σπεύδει να βοηθήσει τη νεαρή χορεύτρια.

Το μπαράζ επιθέσεων εναντίον της

Όπως είναι φυσικό, η αντίδραση αυτή της Azalea επί σκηνής πυροδότησε μπαράζ επικρίσεων και επιθέσεων εναντίον της στα social media.

Ο τρόπος που η τραγουδίστρια απάντησε στις επιθέσεις -αν και το συνηθίζει- φαίνεται ότι έριξε και άλλο λάδι στη φωτιά. Με άλλα λόγια, δεν έβγαλε κάποιο ξεκάθαρο δελτίο τύπου που να εξηγεί ή να ενημερώνει για το τι συνέβη αλλά ανέβασε ένα ποστ στο instagram όπου μεταξύ άλλων έγραψε: “Νιώθω εξαντλημένη μερικές φορές από τον κόσμο, λες και ό, τι κάνω είναι ευκαιρία για τους ανθρώπους να μου πουν ότι είμαι απαίσια. Νιώθω συντετριμμένη. Τα τελευταία 4 χρόνια δυσκολεύομαι να μη νιώσω πόσο μάταια είναι όλα. Όλοι προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα μέρα τη μέρα. Δεν μπορούμε να είμαστε λίγο πιο ευγενικοί ο ένας στον άλλο;”

https://www.instagram.com/p/BrOsc3vjad5/?utm_source=ig_web_copy_link

Η ίδια βέβαια ενημέρωσε τελικά τους φανς της ότι η χορεύτριά της είναι καλά και νιώθει καλύτερα ενώ απέδωσε το περιστατικό στα φώτα και στη ζέστη.