Gigi Hadid – Irina Shayk: Αγνώριστες με look αλά “Δυναστεία”!
Κόσμος

Gigi Hadid – Irina Shayk: Αγνώριστες με look αλά “Δυναστεία”!

Gigi Hadid – Irina Shayk: Αγνώριστες με look αλά “Δυναστεία”!

H Irina Shayk και η Gigi Hadid είναι δύο από τα πιο περιζήτητα supermodel στον κόσμο αυτή τη στιγμή.

Kαι οι δύο είναι πανέμορφες και δε διστάζουν να πειραματιστούν με την εμφάνισή τους, στο όνομα της υψηλής ραπτικής.

Αυτή τη φορά οι δύο καλλονές ένωσαν τις δυνάμεις τους και μεταμορφώθηκαν σε ντίβες των 80’s, για τη νέα διαφημιστική καμπάνια του οίκου Moschino.

Οι δυο τους είναι αγνώριστες και μοιάζουν σαν να έχουν δραπετεύσει από κάποιο επεισόδιο της θρυλικής αμερικανικής σαπουνόπερας “Δυναστεία.”

Η 24χρονη Gigi φορά ρούχα με τεράστιες βάτες, ακριβά διαμαντένια κοσμήματα και έχει πολύ μεγάλο όγκο στα μαλλιά της, όπως η περίφημη Krystle Carrington στη Δυναστεία.

Η ίδια φαίνεται να ουρλιάζει σε κάποιον, ενώ ένας νεαρός άντρας που φορά γούνα, προσπαθεί να την συγκρατήσει.

Το αντίπαλον δέος της Gigi, είναι η Irina η οποία κάθεται σε έναν ροζ καναπέ, με μαλλιά χτενισμένα αλά 80’s,  φορώντας όσα διαμάντια βρήκε πρόχειρα κοντά της.

Είναι εμφανές ότι έχει πάρει τον ρόλο της Alexis Carrington και γελάει σαρδόνια, μιλώντας στο τηλέφωνο, ενώ πίσω της διακρίνεται ένας ευθυτενής άντρας που φορά μόνο μία πετσέτα.

https://www.instagram.com/p/BzYuk3znHXz/?utm_source=ig_web_copy_link

H τρίτη της λαμπερής παρέας, είναι το  μοντέλο και ηθοποιός, Joan Smalls, η οποία φιλιέται με πάθος με έναν ξανθό νεαρό.

Tο διαφημιστικό είναι “ντυμένο” με δραματική μουσική που μοιάζει με αυτήν της “Δυναστείας” και τη σκηνοθεσία υπογράφει ο περίφημος φωτογράφος μόδας, Steven Meisel.

https://www.instagram.com/p/Bzam901BRc2/?utm_source=ig_web_copy_link