Irina Shayk: Βόλτα με την κόρη της στο πάρκο (Φωτογραφίες)
Κόσμος

Irina Shayk: Βόλτα με την κόρη της στο πάρκο (Φωτογραφίες)

Irina Shayk: Βόλτα με την κόρη της στο πάρκο (Φωτογραφίες)

Η Irina Shayk επέστρεψε στη Νέα Υόρκη και τα καθήκοντα της ως μητέρα, μετά από το επαγγελματικό ταξίδι που έκανε στην Ευρώπη την προηγούμενη βδομάδα.

Το μοντέλο και η 2 ετών κόρη της Lea, φόρεσαν ασορτί φορέματα επώνυμου βρετανικού οίκου και πήγαν βόλτα στο πάρκο.

Μαμά και κόρη έδειχναν χαλαρές και χαρούμενες.

Οι δυο τους θεάθηκαν σε πάρκο στην περιοχή Brooklyn της Νέας Υόρκης και αφού πρώτα έκαναν κούνια, μετά έπαιξαν με παιχνίδια στην άμμο.

Είναι η πρώτη φορά που ο φακός καταγράφει την Irina με την κόρη της αφότου επέστρεψε από το επαγγελματικό της ταξίδι μετά τον χωρισμό της από τον Bradley Cooper.

Λίγες ώρες μετά, ο πρώην σύντροφος της Skayk και πατέρας της Lea, Bradley Cooper, έκανε μία χαλαρή βόλτα στη Νέα Υόρκη μόνος του.

Οι δυο τους μοιράζονται την κηδεμονία της κορούλας τους και σύμφωνα με αναφορές του φιλικού τους περιβάλλοντος, προσπαθούν να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα όσο πιο ομαλά γίνεται, με κοινό γνώμονα το καλό του παιδιού τους.

Το like του Christian Carino

Λίγες μέρες μετά τον χωρισμό του ζευγαριού, το super model ανέβασε μία φωτογραφία στο Instagram, φορώντας μαύρο ολόσωμο αποκαλυπτικό μαγιό, από τη φωτογράφιση της για γνωστή ιταλική εταιρία μαγιό. Η φωτογραφία συγκέντρωσε εκατοντάδες χιλιάδες like, ένα όμως σχολιάστηκε περισσότερο από όλα.

Ο πρώην αρραβωνιαστικός της Lady Gaga, Christian Carino έκανε like στην καλλίγραμμη Irina, αναζωπυρώνοντας τις φήμες ότι κάτι περισσότερο από φιλία, υπάρχει μεταξύ του Bradley Cooper και της διάσημης τραγουδίστριας.

Φωτογραφίες: Backgrid