Christiano Ronaldo: Ξανά στη Μεσσηνία για διακοπές
Κόσμος

Christiano Ronaldo: Ξανά στη Μεσσηνία για διακοπές

Christiano Ronaldo: Ξανά στη Μεσσηνία για διακοπές

Και φέτος επέλεξε την Ελλάδα για τις διακοπές του ο διάσημος ποδοσφαιριστής Christiano Ronaldo.

Ο Christiano προσγειώθηκε στη Μεσσηνία και αφού επιβιβάστηκε σε ελικόπτερο κατευθύνθηκε προς το πολυτελές resort Costa Navarino.

Το τοπικό site elefterhiaonline.gr μετέδωσε ότι την Τετάρτη μετά τις 5 το απόγευμα με ιδιωτική πτήση από το Μιλάνο ο Ronaldo έφτασε στο αεροδρόμιο Καλαμάτας και από εκεί με ελικόπτερο κατευθύνθηκε στο ξενοδοχείο.

Τον συνόδευαν φυσικά η σύντροφός του, Τζορτζίνα και τα 4 παιδιά τους.

Για την ιστορία, το περσινό του ταξίδι είχε συνδυαστεί με την υπογραφή του μεγάλου του συμβολαίου με την Γιουβέντους και μάλιστα στη Μεσσηνία είχε καταφθάσει ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, Andrea Anielli προκειμένου να συζητήσουν τη μεταγραφή του.

Ο Ronaldo είχε ανεβάσει και φωτογραφία με την σύντροφό του και τον πρωτότοκο γιο του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cristiano Ronaldo (@cristiano) στις

Σύμφωνα με πληροφορίες του Znews, ο Ronaldo αγαπά ιδιαίτερα την Ελλάδα και τις πολυτελείς ξενοδοχειακές μονάδες που διαθέτει η χώρα μας. Έχει επισκεφθεί άλλωστε και το Amanzoe στο Πόρτο Χέλι. Ο διεθνής άσος της μπάλας λατρεύει να περνάει το χρόνο του κάνοντας σπα και κούρες ομορφιάς, όπως μας ενημέρωσαν.

Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες του Νικήτα Κώτσιαρη για το eleftheriaonline από την άφιξη του Ρονάλντο στην Καλαμάτα: