Christiano Ronaldo: “Εκθρόνισε” την Selena Gomez στο Instagram
Κόσμος

Christiano Ronaldo: “Εκθρόνισε” την Selena Gomez στο Instagram

Christiano Ronaldo: “Εκθρόνισε” την Selena Gomez στο Instagram

Την εμπορική του αξία φαίνεται να επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά ο Christiano Ronaldo. Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής ξέρει να “πουλάει” τον εαυτό του με τον καλύτερο τρόπο και αυτό το αποδεικνύουν τα μέχρι σήμερα πολυψήφια σε μηδενικά συμβόλαιά του. Ο Ronaldo “σκόραρε” ξανά, αυτή τη φορά στα social media, αφού όπως προέκυψε από σχετικές μετρήσεις, κατάφερε να “εκθρονίσει” την επί διετία “βασίλισσα” του Instagram, Selena Gomez.

https://www.instagram.com/p/Bpl766pAXeG/?utm_source=ig_web_copy_link

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός μετρούσε μέχρι σήμερα στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης 144.370.595 ακολούθους. Για πρώτη φορά βρίσκεται πίσω από τον αστέρα της Γιουβέντους που “ακολουθείται” από 144.476.715 άτομα. Η χρονική στιγμή που συνέβη αυτό δεν μπορεί να θεωρηθεί τυχαία, τουλάχιστον από την πλευρά της Gomez. Η δημοφιλής τραγουδίστρια αντιμετωπίζει εδώ και καιρό σοβαρά προβλήματα υγείας και στην τελευταία της ανάρτηση πριν από ένα μήνα, δήλωνε ότι θα απέχει από τα social media που τόσο την αγάπησαν.

https://www.instagram.com/p/BoFlrM7gwnK/?utm_source=ig_web_copy_link

Πράγματι, η Gomez δεν έχει κάνει καμία ανάρτηση από τις 24 Σεπτεμβρίου που ήταν η τελευταία της και όπως έγινε γνωστό, νοσηλεύεται σε κλινική, μετά την ψυχολογική της κατάρρευση. Όπως όλα δείχνουν, τα social media δεν συγχωρούν εύκολα την αποχή, ακόμα κι αν πρόκειται για μια “βασίλισσα”!