Ο Αλέξης Κούγιας χειροδίκησε εναντίον του Λάκη Λαζόπουλου!
TV Gossip

Ο Αλέξης Κούγιας χειροδίκησε εναντίον του Λάκη Λαζόπουλου!

Ο Αλέξης Κούγιας χειροδίκησε εναντίον του Λάκη Λαζόπουλου!

Ένα πραγματικά πρωτόγνωρο σκηνικό έζησαν από κοντά όσοι έτυχε να βρίσκονται χτες στην προτελευταία εμφάνιση του Αντώνη Ρέμου και της Δέσποινας Βανδή στο «Αθηνών Αρένα». Στο πρώτο κεντρικό τραπέζι βρισκόταν ο Λάκης Λαζόπουλος μαζί με τη Μαρινέλλα, ενώ δύο σειρές πιο πίσω καθόταν με την παρέα του ο Αλέξης Κούγιας. 

Γύρω στη μία και μισή τα ξημερώματα, και ενώ η Δέσποινα Βανδή μόλις είχε φύγει από τη σκηνή για να επιστέψει ένα λεπτό αργότερα με τη συνοδεία πιάνου, ο Αλέξης Κούγιας έφτασε πίσω από το τραπέζι του Λάκη Λαζόπουλο και τον έπιασε με δύναμη από τον λαιμό φωνάζοντας, σύμφωνα με όσους ήταν κοντά,  ότι του διέλυσε την οικογένεια και άλλους υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Ο Λάκης έμεινε ατάραχος- κάποιοι λένε μάλιστα ότι χαμογελούσε- ενώ αμέσως έσπευσε να απομακρύνει τον γνωστό ποινικολόγο ένας βοηθός σερβιτόρου τον οποίο έσπρωξε λέγοντάς του να μην τον ακουμπάει.

Αμέσως μετά μπήκαν στη μέση δυο τρεις σωματοφύλακες VIP πελατών των μαγαζιού και ο Αλέξης Κούγιας οδηγήθηκε στο τραπέζι του. Ο Λάκης Λαζόπουλος συνέχισε ατάραχος να παρακολουθεί το πρόγραμμα και αποχώρησε με τη Μαρινέλλα μόλις ο Αντώνης Ρέμος ολοκλήρωσε το πρώτο του πρόγραμμα.

Άλλοι αυτόπτες μάρτυρες μάλιστα περιγράφουν στο Znews, πως ο Αλέξης Κούγιας προσπαθούσε για ώρα να προκαλέσει τον Λαζόπουλο, πετώντας του παγάκια, αλλά εκείνος δεν έδινε σημασία!