Δέσποινα Βανδή: “Η χώρα μας είναι μαγική”
Νέα

Δέσποινα Βανδή: “Η χώρα μας είναι μαγική”

Δέσποινα Βανδή: “Η χώρα μας είναι μαγική”

Βρίσκει τη χώρα μας μαγική. Ο Βασίλης Δρίσκας την βοήθησε να “οργώσουν” την Ελλάδα και μας παρουσιάζουν το Μy Greece. Είναι η Δέσποινα Βανδή και η νέα της εκπομπή στο Open.

Της ζητήσαμε ένα μικρό σχόλιο για την εκπομπή της και να τι μας είπε: «Η χώρα μας είναι μαγική. Έχει υπέροχα μέρη, όλα τόσο διαφορετικά μεταξύ τους, με τις δικές τους ξεχωριστές ιστορίες. Έχω επισκεφτεί σχεδόν όλα τα μέρη της Ελλάδας για συναυλίες, αλλά τις περισσότερες φορές έμενα λίγο καιρό και δεν προλάβαινα να τα γνωρίσω όσο καλά θα ήθελα. Πάντα έφευγα με την επιθυμία να είχα το χρόνο να ανακαλύψω περισσότερα πράγματα για την ιστορία, τους ανθρώπους, το χαρακτήρα κάθε τόπου. Έτσι προέκυψε η ιδέα για την εκπομπή, πριν από δύο περίπου χρόνια άρχισε να γυρίζει στο μυαλό μου. Το συζητούσαμε και με τον κουμπάρο μου, τον Κώστα Καπετανίδη, και να που έφτασε η στιγμή να το κάνουμε».

Η αλήθεια πάντως είναι πως χρησιμοποίησαν  “καλά υλικά”, μιας και συνεργάστηκαν με τον βραβευμένο σεφ, Βαγγέλη  Δρίσκα. «Η γνωριμία μας με τον Βαγγέλη Δρίσκα ξεκίνησε μέσα από τις συνταγές του, τις οποίες έχω φτιάξει πολλές φορές στο σπίτι για την οικογένειά μου, έχω σχεδόν όλα τα βιβλία του» λέει η Δέσποινα στο Znews, η οποία πολύ συχνά μας δείχνει πόσο καλή μαγείρισσα -και ζαχαροπλάστισσα- είναι στο Instgram. «Έφτιαχνα τις συνταγές του και επειδή μου άρεσαν πολύ σκέφτηκα πως θα ήταν ο ιδανικός για να με βοηθήσει στην παρουσίαση της γαστρονομίας του κάθε τόπου στο My Greece. Έτσι προέκυψε η συνεργασία μας».

Το My Greece κάνει πρεμιέρα αυτή την Κυριακή στις 20.00 ακριβώς με πρώτο σταθμό τα Γιάννενα και μια στάση στο γραφικό Μέτσοβο.