Σάββας Πούμπουρας: Επέστρεψε στα social media
Ελλάδα

Σάββας Πούμπουρας: Επέστρεψε στα social media

Σάββας Πούμπουρας: Επέστρεψε στα social media

Ο Σάββας Πούμπουρας είναι από τους πιο δραστήριους ανθρώπους της εγχώριας showbiz όσον αφορά στα social media. Ο παρουσιαστής, όμως, απενεργοποίησε όλα τα προφίλ του για μια εβδομάδα.

Όπως εξήγησε, με ανάρτησή του στο Instagram, μια απώλεια ενός αγαπημένου του προσώπου τον έκανε να κλείσει όλους τους λογαριασμούς του στα social media. Ο Σάββας Πούμπουρας παραδέχθηκε ότι αυτό ήταν κάτι που σκεφτόταν από την αρχή του έτους. Ο ίδιος, άλλωστε, είχε μιλήσει αποκλειστικά στο Znews για το εν λόγω θέμα.

Συγκεκριμένα, λοιπόν, έγραψε: «Καλημέρα! I’m back! Με αφορμή την απώλεια ενός δικού μου προσώπου, πριν από 9 μέρες, δοκίμασα κάτι που σκεφτόμουν απ’ την αρχή του χρόνου: μια βδομάδα χωρίς social media. Και η αλήθεια είναι πως δεν ένιωσα λιγότερο ‘social’.  Χρειαζόμαστε στιγμές απόλυτης ησυχίας. Να κάνουμε ένα reset πού και πού… Αναγνώρισα τον περιττό χρόνο που τρώμε σε ανελέητο scrolling και νομίζω ότι με σωστή χρήση και μέτρο μπορούμε να τα φέρουμε όλα σε ισορροπία! Λοιπόν: Μου λείψατε, δεν θέλω συγκινήσεις και δάκρυα, δεν ξανά φεύγω… για το υπόλοιπο ’19 τουλάχιστον».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Καλημέρα! I’M BACK Με αφορμή την απώλεια ενός δικού μου προσώπου πριν 9 μέρες, δοκίμασα κάτι που σκεφτόμουν απ την αρχή του χρόνου: μια βδομάδα χωρίς social media. Και η αλήθεια είναι πως δεν ένιωσα λιγότερο “social“ Χρειαζόμαστε στιγμές απόλυτης ησυχίας. Να κάνουμε ένα reset που κ που.. Αναγνώρισα τον περιττό χρόνο που τρώμε σε ανελέητο scrolling και νομίζω με σωστή χρήση και μέτρο μπορούμε να τα φέρουμε όλα σε ισορροπία! ΛΟΙΠΟΝ: μου λείψατε, δεν θέλω συγκινήσεις και δάκρυα, δεν ξανά φεύγω.. ..για το υπόλοιπο 19’ τουλάχιστον ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη “Don’t imitate.. Innovate.” (@savas_poumpouras) στις