Τι συμβαίνει με το Instagram του Σάββα Πούμπουρα;
Αποκλειστικά

Τι συμβαίνει με το Instagram του Σάββα Πούμπουρα;

Τι συμβαίνει με το Instagram του Σάββα Πούμπουρα;

Εδώ και τρεις μέρες ο λογαριασμός του Σάββα Πούμπουρα στο Instagram δεν είναι πλέον ορατός. Οι τελευταίες του αναρτήσεις είχαν γίνει το περασμένο Σαββατοκύριακο από το σύντομο ταξίδι του στο Βερολίνο.

Ο 38χρονος παρουσιαστής μίλησε στο Znews: «Πήρα την απόφαση να απενεργοποιήσω το προφίλ μου για δέκα μέρες. Ήθελα να κάνω ένα διάλειμμα για να δω πως είναι η φάση χωρίς social media. Θα επανέλθω όμως δριμύτερος!». Όπως διαπιστώσαμε στη συνέχεια, το ίδιο έκανε και στο, εξίσου δημοφιλές, προφίλ του στο Τwitter.

Ο ίδιος μάλιστα παραδέχεται πως τον τελευταίο καιρό προσπαθεί να απέχει από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης τις πρωινές ώρες, κάτι που προφανώς σχετίζεται και με τα σεμινάρια ευεξίας και αυτοβελτίωσης που παρακολουθεί τον τελευταίο καιρό. Η απόφασή του αυτή πάντως φαίνεται πως επηρεάστηκε και από τον ξαφνικό χαμό της αγαπημένης του γιαγιάς τις ημέρες λίγο πριν επιστρέψει στην Ελλάδα.

Όσο για τα τηλεοπτικά σχέδια, προτεραιότητά του παραμένει ο ΑΝΤ1 και μάλιστα αυτή την εποχή ετοιμάζει έναν πιλότο-πρόταση για εκπομπή, που θα είναι πολύ… στα μέτρα του!

Όσο για τα πρόσφατα σχόλια του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τις ικανότητές του ως παρουσιαστής και τη σύγκριση με τον Σάκη Τανιμανίδη, ο ίδιος απάντησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου διπλωματικά αποφεύγοντας να εμπλακεί σε μια τηλεοπτική «κόντρα».