Πάνος Καλλίτσης: «Τρία χρόνια πριν δεχόμουν τρεις σφαίρες»
Ελλάδα

Πάνος Καλλίτσης: «Τρία χρόνια πριν δεχόμουν τρεις σφαίρες»

Πάνος Καλλίτσης: «Τρία χρόνια πριν δεχόμουν τρεις σφαίρες»

Τρία χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη δολοφονική επίθεση που δέχτηκε στο γκαράζ του σπιτιού του ο Πάνος Καλλίτσης. Μαζί του ήταν και η τότε σύζυγός του, Έλενα Χριστοπούλου, η οποία είχε επίσης χτυπηθεί.

Ο γνωστός κομμωτής και μακιγιέρ, με μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram, εκφράζει τη βαθιά του ευγνωμοσύνη που είναι ζωντανός, έχει την  υγεία του και είναι ακέραιος κι έχει δίπλα του αληθινούς ανθρώπους κι όχι «σκιές». “Ευχαριστώ που είμαι ζωντανός, ευχαριστώ που έχω την υγεία μου, ευχαριστώ που είμαι ακέραιος. Ευχαριστώ που έχω δίπλα μου ανθρώπους αληθινούς, φίλους πραγματικούς κ όχι «σκιές», όπως στην «αλληγορία του σπηλαίου» του Πλάτωνα” σημείωσε και πρόσθεσε: “«Σκιές» που παίρνουν τη μορφή μια ψεύτικης κατασκευασμένης πραγματικότητας, «σκιές» που αποτελούν την πραγματικότητα ανθρώπων φυλακισμένων και μυαλών που ζουν στη φυλακή της απληστίας, του φθόνου, της ανάγκης να ξεχωρίσουν με όποιο τρόπο και όποιο κόστος”. 

“Έχω φλερτάρει με το θάνατο 3 φορές, έχω δεχθεί 3 σφαίρες, έχω δοκιμαστεί μέσα από 3 δικαστήρια. Και 3 χρόνια μετά, είμαι εδώ, δυνατός, καθαρός, αληθινός. Και όταν γύρω μου βλέπω «σκιές» γελάω” σημειώνει μεταξύ άλλων ο Πάνος Καλλίτσης. 

Δείτε την ανάρτηση:

https://www.instagram.com/p/BtRZAKtF0P_/?utm_source=ig_web_copy_link

Αν και ο μακιγιέρ δεν κατονομάζει τους ανθρώπους “σκιές”, είναι γνωστό πως εκείνος και η Έλενα Χριστοπούλου δεν είναι πια μαζί. Επιπλέον, όπως δημοσίευσε το περιοδικό ΟΚ!, το πρώην ζευγάρι έχει εμπλακεί σε μια σκληρή δικαστική διαμάχη. Ένα πολύ δύσκολο διαζύγιο με εξώδικα, αγωγές και απίστευτες αλληλοκατηγορίες, μόλις τρία χρόνια από μια εμπειρία που βίωσαν από κοινού και λίγο έλειψε να τους στοιχίσει τη ζωή.