Όλα των γάμων…δύσκολα
Nikopolis Blog

Όλα των γάμων…δύσκολα

Όλα των γάμων…δύσκολα

Οριστικός φαίνεται ότι είναι, δυστυχώς, ο χωρισμός της Σοφίας Καρβέλα με τον Θανάση Πανουργιά. Μία σχέση που δοκιμάστηκε πολύ όλα αυτά τα χρόνια και κρατήθηκε εξαιτίας των δύο παιδιών που θα τους ενώνουν για πάντα. Αληθεύει επίσης ότι η απόφαση ήταν της Σοφίας, όπως και ότι έχει ήδη κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή της με έναν γοητευτικό Αμερικανό.

Λάουρα Νάργες και Μαρία Αντωνά. Δύο πολύ όμορφα κορίτσια με τηλεοπτικό μέλλον που διαγράφεται ευοίωνο. Η πρώτη χαίρει μεγάλης εκτίμησης και συμπάθειας από την Τουρκική Acun Media, ενώ την άλλη την πιστεύει πάρα πολύ η διοίκηση του καναλιού της και τη στηρίζει έμπρακτα- όποιος βλέπει τακτικά το Happy Day, μπορεί εύκολα να καταλάβει τι εννοώ.

Ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα για την εκπομπή της Ελένης Τσολάκη με τα νούμερα να πέφτουν κι άλλο. Αφού το κανάλι έχει επιλέξει -ορθά- να στηρίξει την παρουσιάστριά του, γιατί δεν τη μετακινεί σε άλλη ζώνη; Εδώ οι Τούρκοι επέβαλαν στον ΣΚΑΪ να αλλάξει όχι απλά ώρα, αλλά μέρα σε ολόκληρο Σπύρο Παπαδόπουλο.

Χτες κυκλοφόρησε το ΟΚ! με εξώφυλλο τη σκληρή δικαστική διαμάχη ανάμεσα στον Πάνο Καλλίτση και την Έλενα Χριστοπούλου. Ένα πολύ δύσκολο διαζύγιο με εξώδικα, αγωγές και απίστευτες αλληλοκατηγορίες- ακόμα και το ρεπορτάζ που έκανα, ομολογώ ότι με εξέπληξε και μένα. Εν τω μεταξύ. σαν χτες πριν τρία χρόνια, το πρώην ζευγάρι είχε δεχτεί την επίθεση με πυροβολισμούς έξω από το σπίτι τους που λίγο είχε λείψει να στοιχίσει τη ζωή στον γνωστό κομμωτή και μακιγιέρ.

Μιας και πιάσαμε τα δυσάρεστα, πολλά θέατρα ετοιμάζονται να κατεβάσουν πρόωρα ρολά. Φέτος, ήταν η χρονιά των αντιθέσεων. Κάποια (όχι πολλά) διώχνουν κόσμο και άλλα, που ξεκίνησαν δυναμικά, έπεσαν απότομα μετά τις γιορτές. Μεγάλο ενδιαφέρον πάντως, όπως συζητιέται στους θεατρικούς κύκλους, είναι τι θα γίνει του χρόνου με το θέατρο «Βρετάνια».

Αλήθεια υπάρχουν πολλοί εκεί έξω που περιμένουν φέτος με αγωνία το νέο Survivor; Προσωπικά, πιο πολύ ευχαριστιέμαι φέτος τις ιστορίες του Master Chef.

Αν σας αρέσει το καλό θέατρο και θέλετε να δείτε παραστάσεις με ουσία, σας έχω τέσσερα έργα που συζητιούνται πολύ στη θεατρική Αθήνα. «Άνθρωποι και Ποντίκια». «Το τίμημα», «Στέλλα Κοιμήσου»και «Ποιος σκότωσε τον σκύλο τα μεσάνυχτα».

Γενέθλια έχουν σήμερα, Πέμπτη,  δύο αγαπημένες (σε όλους) Ελληνίδες που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στα ξένα. Η Καλομοίρα κλείνει τα 33, και η Έλενα Παπαρίζου τα 36. Κάθε ευτυχία να τους ευχηθούμε και από εδώ.

Εκείνη παρουσιάστρια, εκείνος σκηνοθέτης. Ο έρωτάς τους απαγορευμένος. Και, όπως, έλεγε και η μαμά της Σοφίας Καρβέλα,  Άννα Βίσση, «λατρεμένο το απαγορευμένο».