Μαρία – Ελένη Λυκουρέζου VS Μάρθα Κουτουμάνου: “Πόλεμος” με εξώδικα
Ελλάδα

Μαρία – Ελένη Λυκουρέζου VS Μάρθα Κουτουμάνου: “Πόλεμος” με εξώδικα

Μαρία – Ελένη Λυκουρέζου VS Μάρθα Κουτουμάνου: “Πόλεμος” με εξώδικα

Τεταμένες φαίνεται ότι είναι οι σχέσεις της Μαρίας- Ελένης Λυκουρέζου και της ετεροθαλούς αδελφής της αφού πλέον μιλούν με εξώδικα.

Ο λόγος είναι το σπίτι στο Πόρτο Ράφτη που τους άφησε κληρονομιά η Ζωή Λάσκαρη.

Οι δύο αδελφές, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του “Πρώτου Θέματος”  δεν βρίσκουν κοινό τόπο συνεννόησης για τα έξοδα του σπιτιού.

Να θυμίσουμε ότι σε πρόσφατη συνέντευξή της στην Ελεονώρα Μελέτη, η Μαρία – Ελένη είχε επιβεβαιώσει ότι δεν μιλάει με την αδελφή της.

Οι κόρες της Ζωής Λάσκαρη με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο στην κηδεία της ηθοποιού

Όπως ακούσαμε στο “Πρωινό” η συγκεκριμένη οικία έχει χρέη και η Μαρία-Ελένη προτίθεται να την πουλήσει για να καλυφθούν.

Επιπλέον σε εξώδικο που απέστειλε στην αδελφή της στις 7 Απριλίου ζητά με ασφαλιστικά μέτρα να διοριστεί προσωρινός διαχειριστής της περιουσίας της Ζωής Λάσκαρη ο επί πολλά χρόνια σύντροφός της, Μάκης Σούλης προκειμένου να διανείμει στις δύο αδελφές τα περιεχόμενα τραπεζικής θυρίδας της αείμνηστης ηθοποιού.

Σύμφωνα με την εφημερίδα και το ρεπορτάζ της Ρομίνας Ξύδα, οι δύο αδελφές αντάλλαξαν αιχμές μεταξύ τους στα εξώδικά τους.

Η Μαρία-Ελένη ισχυρίζεται ότι επί 40 χρόνια ο πατέρας της, Αλέξανδρος Λυκουρέζος, συντηρεί οικονομικά τη Μάρθα Κουτουμάνου.

Από την πλευρά της, η Μάρθα ισχυρίζεται ότι η Μαρία-Ελένη δεν έχουν συμβάλλει στην αποπληρωμή των χρεών της Ζωής Λάσκαρη.

Ακούστε το ρεπορτάζ: