Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου: «Η σύλληψη του πατέρα μου ήταν πολιτικά στημένη»
Νέα

Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου: «Η σύλληψη του πατέρα μου ήταν πολιτικά στημένη»

Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου: «Η σύλληψη του πατέρα μου ήταν πολιτικά στημένη»

Η Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου ήταν καλεσμένη στην αποψινή εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μετά τα μεσάνυχτα», και μίλησε για τον πατέρα της, Αλέξανδρο, και την πρόσφατη δικαστική περιπέτειά του, τη μητέρα της, Ζωή Λάσκαρη, αλλά και την αδελφή της, Μάρθα.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι η Ζωή Λάσκαρη δεν είναι εδώ»

Η Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου μίλησε για τη μητέρα της, Ζωή Λάσκαρη, και είπε: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν είναι εδώ». Στη συνέχεια, αποκάλυψε ότι δεν παρακολουθεί τηλεόραση και, μάλιστα, δεν έχει ούτε την ανάλογη συσκευή στο σπίτι της.

«Ο πατέρας μου θέλει συντροφιά»

Η ίδια έμαθε για τη σχέση του Αλέξανδρου Λυκουρέζου με τη Νατάσα Καλογρίδη από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης γιατί -όπως είπε η Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου- «δεν μιλάει ούτε για τις υποθέσεις, ούτε για την προσωπική του ζωή».

Η Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου αναφέρθηκε και στη σχέση των γονιών της υποστηρίζοντας ότι η Ζωή Λάσκαρη έμεινε επί 40 χρόνια με τον πατέρα της λόγω της ψυχής του παρά τις απιστίες. «Σέβομαι την επιλογή της» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η ίδια, αναφερόμενη στη Νατάσα Καλογρίδη, είπε: «Ο πατέρας μου είναι 85 χρόνων, ήθελε συντροφιά». Όπως δήλωσε, εφόσον εκείνη δεν του κάνει κακό, τότε στηρίζει την επιλογή του.

Στη συνέχεια, περιέγραψε πώς βίωσε τον θάνατο της μητέρας της.

Η σύλληψη του Αλέξανδρου Λυκουρέζου

Πρόσφατα, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος συνελήφθη, απολογήθηκε και αθωώθηκε και η Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου υποστήριξε για το πώς προσήχθη στη ΓΑΔΑ: «Είναι ντροπή! Ο πατέρας μου έκανε μήνυση στη Χούντα. Πρέπει να σεβόμαστε κάποιους ανθρώπους που έχουν προσφέρει στη χώρα». Στη συνέχεια, είπε πως ήθελε να ξέρει την αλήθεια και ο πατέρας της τής εκμυστηρεύθηκε τα πάντα. Έτσι, χαρακτήρισε την ιστορία ως «ένα πολιτικά στημένο παιχνίδι».

«Ο γάμος μου με τον Απόστολο Γκλέτσο ήταν μια νεανική τρέλα»

Η ίδια αποκάλυψε ότι ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος δεν ήταν υπέρ του γάμου της με τον Απόστολο Γκλέτσο, τον οποίο χαρακτήρισε ως «νεανική τρέλα». Πάντως, η Ζωή Λάσκαρη δεν είχε αντιρρήσεις.

«Η αδελφή μου, Μάρθα, δεν με στήριξε ποτέ»

Η ίδια είπε πως με την αδελφή της, Μάρθα, είναι εντελώς διαφορετικές γιατί δεν μεγάλωσαν μαζί στο ίδιο σπίτι και τόνισε: «Η αδελφή μου, Μάρθα, δεν με στήριξε ποτέ».

Είπε, επίσης, πως η σχέση της με την ανιψιά της, Ζένια, είναι τυπική, καθώς θεωρεί πως ο πατέρας της χρειάζεται τη στήριξή τους και σημείωσε με νόημα: «Εγώ είμαι με την πλευρά του πατέρα μου 100%».