Angelina Jolie: Ραδιοφωνική παραγωγός για μια μέρα
Ελλάδα

Angelina Jolie: Ραδιοφωνική παραγωγός για μια μέρα

Angelina Jolie: Ραδιοφωνική παραγωγός για μια μέρα

Όπως γίνεται τα τελευταία 15 χρόνια, το BBC μεταξύ 22 Δεκεμβρίου και 1ης Ιανουαρίου, φιλοξενεί guest ραδιοφωνικούς παραγωγούς στα πλαίσια των Χριστουγέννων. Έτσι, φέτος, η Angelina Jolie θα έχει στις 28 Δεκεμβρίου τη δική της δίωρη εκπομπή στο Radio 4’s Today.

Η Angelina Jolie έχει αποδεχτεί με χαρά την πρόσκληση κι έχει ξεκινήσει από τώρα να προετοιμάζει την εκπομπή της. Αναμένεται να έχει πολλούς καλεσμένους, στους οποίους συμπεριλαμβάνονται πρόσφυγες και επιζώντες από τις εμπόλεμες ζώνες ανά την υφήλιο. Άλλωστε, το κύριο θέμα της εκπομπής θα είναι η προσφυγική κρίση και η σεξουαλική βία κατά των γυναικών στις εμπόλεμες ζώνες.

Πηγές από το περιβάλλον της, λένε πως η Angelina Jolie δηλώνει ευγνώμων που της δόθηκε η ευκαιρία να μιλήσει δημόσια και να προτείνει λύσεις, μέσω του δικτύου του BBC, για θέματα που αφορούν μεγάλη μερίδα του πληθυσμού. Σημαντικό κομμάτι της προετοιμασίας της, ήταν να μελετήσει τις φωνές των καλεσμένων της, για να ταιριάζουν μεταξύ τους και να δώσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η Angelina Jolie εκτός από γνωστή ηθοποιός, είναι και απεσταλμένη της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες. Πρόσφατα μάλιστα, παραβρέθηκε στο PSVI Film Festival και συναντήθηκε με την Κόμισσα του Wessex, Sophie, και συζύγου του πρίγκιπα Edward, μικρότερου γιου της Βασίλισσας Ελισάβετ. Εκεί, μεταξύ άλλων, δήλωσε πως «η σεξουαλική βία είναι ένα επείγον διεθνές ζήτημα».

https://www.instagram.com/p/BqpaFhBnlFy/?utm_source=ig_web_copy_link

Τέλος, στο εορταστικό πρόγραμμα του BBC θα ακούσουμε επίσης τους Take That, που την ημέρα των Χριστουγέννων θα κάνουν τη δική τους δίωρη εκπομπή για τα 30 χρόνια τους στο χώρο της μουσικής. Την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς τις εντυπώσεις θα κλέψει η συνέντευξη της Brigitte Bardot, που μιλάει για το πώς μεταμορφώθηκε από μπαλαρίνα σε star του σινεμά.