Angelina Jolie: Εντυπωσιακή εμφάνιση στο Λονδίνο
Κόσμος

Angelina Jolie: Εντυπωσιακή εμφάνιση στο Λονδίνο

Angelina Jolie: Εντυπωσιακή εμφάνιση στο Λονδίνο

Οικοδέσποινα στην πρεμιέρα φεστιβάλ κινηματογράφου στο Λονδίνο ήταν το βράδυ της Παρασκευής η Angelina Jolie.  Εκθαμβωτική και στυλάτη, η ηθοποιός συμμετέχει στο Φεστιβάλ για την πρόληψη της σεξουαλικής βίας σε περιοχές του πλανήτη όπου υπάρχει εμπόλεμη σύρραξη. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της οποίας η Αμερικανή σταρ είναι συνιδρυτής.

H Angelina Jolie στο Λονδίνο για το Φεστιβάλ Κινηματογράφου ενάντια στο στίγμα ατόμων που έχουν πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης -PHOTO by: Palace Lee/INSTARimages.com

H Angelina Jolie στο Λονδίνο για το Φεστιβάλ Κινηματογράφου ενάντια στο στίγμα ατόμων που έχουν πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης –   PHOTO by: Palace Lee/INSTARimages

Fighting Stigma Through Film Festival

Το Fighting Stigma Through Film Festival που λαμβάνει χώρα στο BFI του Λονδίνου, έχει στόχο να εμποδίσει τυχόν διακρίσεις σε βάρος ατόμων που έχουν επιζήσει από σεξουαλική βία κατά τη διάρκεια αναταραχών στη χώρα τους. Σε αυτό θα παρουσιαστούν 38 ταινίες και ντοκιμαντέρ, σε ένα διήμερο φεστιβάλ που ολοκληρώνεται το Σάββατο 24 Νοέμβρη.

Η ανθρωπιστική δράση της ηθοποιού είναι γνωστή και αναγνωρισμένη ακόμη και από τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών, του οποίου έχει διατελέσει πρέσβειρα καλής θέλησης. Η Jolie έχει συστήσει και έναν οργανισμό για την κοινωνική στήριξη και ανάπτυξη στην Καμπότζη. Το όνομα του οργανισμού, που συστήθηκε το 2003 είναι Maddox Jolie-Pitt Foundation.