Δήμητρα Αλεξανδράκη – Ιωάννα Μπέλλα: Το παρασκήνιο συνεχίζεται
Ελλάδα

Δήμητρα Αλεξανδράκη – Ιωάννα Μπέλλα: Το παρασκήνιο συνεχίζεται

Δήμητρα Αλεξανδράκη – Ιωάννα Μπέλλα: Το παρασκήνιο συνεχίζεται

Στην πρώτη της τηλεοπτική της εμφάνιση μετά την αποχώρησή της από το Nomads, η Δήμητρα Αλεξανδράκη αναφέρθηκε στις πολυσυζητημένες κοινές εμφανίσεις της Ιωάννας Μπέλλα με τον σύντροφο της πρώτης, Δημήτρη Μηλιώνη.

«Ήταν μια καλοστημένη πλεκτάνη για τον βωμό της δημοσιότητας» είχε πει η Δήμητρα στη Φαίη Σκορδά το πρωί της Τρίτης. «Τα πλάνα που είδαμε είναι τραβηγμένα από μια υποτιθέμενη φίλη μου. Από το απέναντι τραπέζι. Εγώ έχω δει και άλλα βίντεο από θαμώνες του μαγαζιού και τα έχω συνδέσει. Έχει γίνει σαπουνόπερα. Η υποτιθέμενη φίλη μου ήταν στο απέναντι τραπέζι και τράβηξε το βίντεο. Το ξέρω αυτό γιατί έκανε και κάτι άλλο. Το είδα το κατάλαβα. Υπάρχουν με αποδείξεις αυτά που λέω».

Άτομο από το περιβάλλον της Δήμητρας Αλεξανδράκη αποκαλύπτει σήμερα στο Znews -και το μεταφέρουμε με επιφύλαξη- ότι το πρόσωπο αυτό ήταν η συνάδελφός τους, Έλλη Παπαγγελή. Το ενδιαφέρον μάλιστα είναι ότι η Έλλη είχε βρεθεί στη Μαδαγασκάρη λίγες εβδομάδες μετά την πρεμιέρα του παιχνιδιού, με αποτέλεσμα να κυκλοφορήσουν δημοσιεύματα που την ήθελαν να μπαίνει στο παιχνίδι επιβίωσης του ΑΝΤ1.

Αν οι φήμες τελικά επιβεβαιωθούν, αναμένεται με ενδιαφέρον η αντίδραση και των τριών μοντέλων που έχουν φωτογραφηθεί μαζί ουκ ολίγες φορές στο πρόσφατο παρελθόν.