Δήμητρα Αλεξανδράκη: Τι λέει για την Ιωάννα Μπέλλα και τον Δημήτρη Μηλιώνη
Ελλάδα

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Τι λέει για την Ιωάννα Μπέλλα και τον Δημήτρη Μηλιώνη

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Τι λέει για την Ιωάννα Μπέλλα και τον Δημήτρη Μηλιώνη

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη βρέθηκε καλεσμένη σήμερα στο Πρωινό του ΑΝΤ1 και μίλησε για όσα διέρρευσαν στα μέσα για τη σχέση ανάμεσα στον σύντροφό της, Δημήτρη Μηλιώνη και την Ιωάννα Μπέλλα. Η πρώην παίκτρια του Nomads, ξεκαθάρισε πως τα πλάνα που κυκλοφόρησαν ήταν μια καλοστημένη πλεκτάνη.

Πώς ξεκίνησαν όλα

Η φίλη της, Τζο, θέλησε να την προειδοποιήσει μέσω της επικοινωνίας στη Μαδαγασκάρη, πως κάτι συμβαίνει με τον σύντροφό της, Δημήτρη. Η Δήμητρα επικοινώνησε μαζί του και εκείνος την ενημέρωσε πως του καταλογίσουν σχέση με την Ιωάννα Μπέλλα, επειδή τον είδαν μαζί της έξω.

https://www.instagram.com/p/Bq7DbwUHPMf/

«Ήταν το τελευταίο πράγμα που με ένοιαζε, ένα δημοσίευμα. Ήθελα να δω αν είναι καλά ο άνθρωπός μου, το τι ισχύει και τι όχι θα το εξέταζα αργότερα» είπε χαρακτηριστικά.

https://www.instagram.com/p/BlP7oEJHCwH/

Η γνωριμία της με την Ιωάννα Μπέλλα

Στη συνέχεια, η Δήμητρα Αλεξανδράκη εξήγησε τον τρόπο που γνωρίστηκε με την Σταρ Ελλάς 2018. «Την Ιωάννα την γνώρισα σε μια επίδειξη του Βασίλειου Κωστέτσου και με πλησίασε για να μου πει ότι θα πάει στο Next Top Model και μου ζήτησε κάποια tips. Της είπα δυο πράγματα, να είσαι ο εαυτός σου και να διορθώσει κάποια πράγματα στις αισθητικές επεμβάσεις, γιατί θα αντιμετώπιζε πρόβλημα με την κριτική επιτροπή. Όταν πήγε στο παιχνίδι και την «κατακρεούργησαν» ανέβασα ένα ποστ στο Instagram και την υποστήριξα. Δεν ήταν φίλη μου».

https://www.instagram.com/p/Bq0WwHEnVoQ/

Περί πλεκτάνης κάνει λόγο η πρώην παίκτρια του Nomads

Αναφορικά με τον σάλο που προκάλεσαν κάποια βίντεο που κυκλοφόρησαν με τον Δημήτρη Μηλιώνη και την Ιωάννα Μπέλλα, η ίδια υποστήριξε: «Ότι έγινε θεωρώ πως ήταν σχεδιασμένο για λόγους δημοσιότητας. Τα πλάνα ήταν μια καλοστημένη πλεκτάνη, υποτίθεται ότι είναι τραβηγμένα από μια φίλη μου». Όπως ξεκαθάρισε υπάρχουν δυο βίντεο από δυο διαφορετικές εξόδους της Ιωάννας Μπέλλα. Στο πρώτο βρίσκεται στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδά ο Γιώργος Σαμπάνης και συνοδευόταν από νεαρό επιχειρηματία. Στο πίσω τραπέζι το ίδιο βράδυ βρισκόταν ο Δημήτρης Μηλιώνης με ανδροπαρέα.

Όσο για το δεύτερο βίντεο με τη Σταρ Ελλάς είπε: “Συνοδευόταν από έναν άλλο επιχειρηματία εστιατορίων που είναι φίλος με τον Δημήτρη και εκείνη την ημέρα είχε την γιορτή του και κάθονταν στο ίδιο τραπέζι όλοι μαζί. Η υποτιθέμενη φίλη της καθόταν απέναντι και την είδαν που τραβούσε το βίντεο. […] Συνολικά βρέθηκαν σε κοινή παρέα τρεις φορές, δυο στην Αθήνα και μια στην Θεσσαλονίκη”.

https://www.instagram.com/p/Bm5wSq6nFuv/

Η επικοινωνία των 2 μοντέλων

«Με την Ιωάννα μίλησα μια μέρα πριν φύγω από τη Μαδαγασκάρη και θέλησα να την καλύψω, επειδή ήρθε σε δύσκολη θέση» είπε για την Ιωάννα Μπέλλα η Δήμητρα Αλεξανδράκη. Όπως μάλιστα πρόσθεσε,  η ίδια η Σταρ Ελλάς της ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει τίποτα με τον Δημήτρη Μηλιώνη. «Δεν τρέχει κάτι μαζί τους, δεν μου είπε ψέματα» σημείωσε κλείνοντας το θέμα η πρώην παίκτρια του Nomads.