Survivor: Η ασυλία, οι υποψήφιοι προς αποχώρηση και η Κατερίνα Δαλάκα
Reality TV

Survivor: Η ασυλία, οι υποψήφιοι προς αποχώρηση και η Κατερίνα Δαλάκα

Survivor: Η ασυλία, οι υποψήφιοι προς αποχώρηση και η Κατερίνα Δαλάκα

Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, οι δύο ομάδες έπαιξαν ακόμα ένα αγώνισμα ασυλίας. Η ελληνική ομάδα ηττήθηκε ξανά και πήγε στο Συμβούλιο, όπου αναδείχθηκαν οι τρεις συμμετέχοντες προς αποχώρηση. Ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε την είσοδο της Κατερίνας Δαλάκα στο reality επιβίωσης.

Συνέχεια στο αγώνισμα συνεργασίας

Όπως είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο, μεικτές ομάδες Τούρκων και Ελλήνων διεκδίκησαν καφέ και κουλουράκια. Στις γυναίκες νίκησαν η Ελπίδα και η Σεντά και στους άνδρες, οι προσπάθειες των οποίων προβλήθηκαν απόψε, επικράτησαν ο Παναγιώτης και ο Ατακάν. Οι Τούρκοι επέλεξαν την Αφροδίτη και οι Έλληνες τον Γιουσούφ για να μοιραστούν το έπαθλο.

Αγώνισμα συνεργασίας Ελλήνων και Τούρκων - Παναγιώτης (17/02/2019)

Αγώνισμα συνεργασίας Ελλήνων και Τούρκων – Παναγιώτης (17/02/2019)

Στα καλύτερα στιγμιότυπα συγκαταλέγεται το «1, 2, 3, Survivor» που φώναξαν μαζί οι παίκτες και των δύο ομάδων.

https://www.instagram.com/p/Bt_knFUAL0J/?utm_source=ig_web_copy_link

Η συγγνώμη της Ελπίδας και ο καβγάς των Τούρκων

«Προς το τέλος μου βγήκε μία αντίδραση, κατά τη γνώμη μου αρνητική. Παρασύρθηκα από το πάθος της νίκης. Ζήτησα αμέσως συγγνώμη από τα παιδιά, κατάλαβα το λάθος μου» είπε η Ελπίδα σχετικά με την απάντησή της στον Χικμέτ στο χθεσινό αγώνισμα για την ασυλία.

Το κλίμα στην τουρκική παραλία, παρά τη νίκη στον πρώτο αγώνα της ασυλίας, παραμένει τεταμένο. Ο Κάαν καβγάδισε με τη Σουντέ, αφού -όπως υποστηρίζει- εκείνη δεν θέλει να είναι στο ίδιο πλάνο με αυτόν, λόγω της συμμετοχής του στη σειρά Aşk-ı Roman.

Η δεύτερη ελληνική ήττα

Ο Παναγιώτης δεν συμμετείχε στο δεύτερο αγώνισμα για την ασυλία επειδή τραυματίστηκε σε εκείνο της συνεργασίας. Οι παίκτες έπρεπε να διανύσουν έναν μεγάλο -σε μήκος- στίβο μάχης και λίγο πριν από τον τερματισμό όφειλαν να πετύχουν δύο καλάθια σε έναν περιστρεφόμενο στόχο. Η ελληνική ομάδα, αν και άρχισε πολύ καλά, ηττήθηκε με 10-6 και έτσι οδηγήθηκε στο Συμβούλιο.

Ο Νίκος και η Ρία κέρδισαν τις δύο ατομικές ασυλίες.

Οι τρεις υποψήφιοι και η Κατερίνα Δαλάκα

Η ελληνική ομάδα, μετά τη δεύτερη ήττα της στο αγώνισμα ασυλίας, πήγε στο Συμβούλιο και υπέδειξε τρεις παίκτες για αποχώρηση. Η Ιουλιέτα αναδείχθηκε με την ψήφο των συμπαικτών της. Ο Νίκος και η Ρία, που είχαν τις ατομικές ασυλίες, έθεσαν τον Σπύρο και τον Βασίλη Βασιλικό στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού, αντίστοιχα.

Την καλύτερη αγωνιστική επίδοση της εβδομάδας είχαν ο Νίκος, η Ελπίδα, ο Γιουσούφ και η Σεντά που θα απολαύσουν από δύο energy bars.

Ο Τόνι αναφέρθηκε στο παιχνίδι ασυλίας της προηγούμενης εβδομάδας, στο οποίο «από λανθασμένο κοουτσάρισμα» επελέγη ο Σπύρος αντί εκείνου. Επίσης, στο αποψινό αγώνισμα συμμετείχε ο Τόνι στη θέση του Σπύρου, κάτι που ενόχλησε τον δεύτερο. Ο Dr Pips, όπως υποστήριξε, προσπάθησε ανεπιτυχώς να λύσει την παρεξήγηση. Ο Βασίλης Βασιλικός μίλησε και για τα προβλήματα προσαρμογής του στο νησί, αντικρούοντας τον ισχυρισμό της Αφροδίτης για «μονομερή προσφορά» στην καλύβα.

Στην τουρκική ομάδα, ο Γιουσούφ καταφέρθηκε εναντίον του Μπορά μιας και όπως είπε, τον κατηγόρησε για κάτι που δεν έκανε. Ο δεύτερος αρνήθηκε να σχολιάσει. Ο Χικμέτ είπε: «Όταν τσακωνόμαστε μένει μεταξύ μας, δεν τσακωνόμαστε στο παιχνίδι».

Αυτό, όμως, που κυριάρχησε στο Συμβούλιο, ήταν η ανακοίνωση του Σάκη Τανιμανίδη για την ενίσχυση της ελληνικής ομάδας. Όπως είπε ο παρουσιαστής, σύντομα θα προστεθεί η Κατερίνα Δαλάκα που έφτασε μέχρι τη δεύτερη θέση του περσινού Survivor, χάνοντας από τον Ηλία Γκότση. Άλλη μία παίκτρια, βέβαια, θα προστεθεί και στους Τούρκους.