Survivor: Ο «πρίγκιπας William», οι τουρκικές προκλήσεις και η έκπληξη του Σάκη
Reality TV

Survivor: Ο «πρίγκιπας William», οι τουρκικές προκλήσεις και η έκπληξη του Σάκη

Survivor: Ο «πρίγκιπας William», οι τουρκικές προκλήσεις και η έκπληξη του Σάκη

Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, ο Βασίλης Βασιλικός αποκάλυψε πως δεν νιώθει μέλος της ομάδας και σημείωσε πως πρέπει να πάρουν την ασυλία για να μην τεθεί υποψήφιος προς αποχώρηση. Στο πρώτο παιχνίδι, στο οποίο κυριάρχησε η ένταση λόγω της προκλητικότητας του Χικμέτ, οι Έλληνες ηττήθηκαν με 10-4 και καβγάδισαν για μία… καρύδα. Ο Σάκης Τανιμανίδης έκρυβε μία έκπληξη για τους συμμετέχοντες.

Βασίλης Βασιλικός: «Δεν είμαι αποδεκτός, δεν θα γίνω ποτέ»

Ο Βασίλης Βασιλικός ζήτησε από τους συμπαίκτες του να τον φωνάζουν «William», κάνοντας λογοπαίγνιο με το επώνυμό του. Έτσι, όπως δήλωσε ο Κυριάκος αστειευόμενος, «εκείνος είναι του παλατιού και ο Σίμος της ψαραγοράς».

Ο… «πρίγκιπας William» του Survivor δήλωσε: «Ο Τόνι είπε ειρωνικά πως πρέπει να κερδίσουμε την ασυλία για να μην βγω υποψήφιος. Το θεωρώ αναμενόμενο. Δεν είμαι αποδεκτός και δεν θα γίνω ποτέ ό,τι και να κάνω. Κάποια από τα αγόρια με βλέπουν ανταγωνιστικά». Η Δήμητρα θεωρεί πως ο χαρακτήρας του δεν ταιριάζει με τους υπόλοιπους παίκτες και συμπλήρωσε πως δεν είναι από τα άτομα που προσφέρουν πολύ στην καλύβα. Από την πλευρά του, ο Τόνι υποστήριξε: «Πρέπει να προσαρμοστεί στο νησί».

«Όταν επέστρεψα στην καλύβα με τα ψάρια, δεν διέκρινα ιδιαίτερη αντίδραση από την ομάδα μου» είπε ο Βασίλης Βασιλικός και πρόσθεσε: «Μόνο ο Νίκος με ρώτησε για τα σημάδια που είχα στα χέρια μου. Απογοητεύομαι γιατί δεν δέχομαι ένα ευχαριστώ από όλους». Η Αφροδίτη σχολίασε: «Ο ‘πρίγκιπας William’ κάνει φιλότιμες προσπάθειες, αλλά με έναν μονομερή τρόπο. Του αρέσει να ψαρεύει και κάνει μόνο αυτό». Ο Παναγιώτης τόνισε: «Δεν εντάχθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Ο αγώνας συμβόλων

Οι παίκτες της ελληνικής ομάδας συμμετείχαν στον δεύτερο αγώνα συμβόλων. Ο άνδρας και η γυναίκα που θα συλλέξουν τα περισσότερα, θα φτάσουν μέχρι την Ένωση. Ο Σπύρος και η Δήμητρα έχουν ήδη από ένα. Οι συμμετέχοντες έπρεπε να στήσουν σωστά πύργους από τουβλάκια. Νικητές αναδείχθηκαν ο Νίκος και η Ρία.

Καβγάς για μια καρύδα

Η Δήμητρα και η Αφροδίτη καθάριζαν μία καρύδα όταν παρενέβη ο Βασίλης Σίμος, λέγοντάς τους: «Σιγά, ρε Δήμητρα, έφαγες τη μισή», όταν εκείνη του είπε: «Οι μισοί δεν είναι εδώ, περιμένετε». Στη συνέχεια, διαμαρτυρήθηκε και ο Παναγιώτης.

Η Ελληνίδα παίκτρια ανέφερε: «Η Αφροδίτη συμφώνησε μαζί μου γιατί κάναμε την ίδια δουλειά. Η σκοπιμότητα ήταν να δούμε αν ήταν καλή η καρύδα. Υπήρξαν κάποια λόγια παραπάνω για εμένα». Η ένταση μεταξύ του Βασίλη Σίμου και της Δήμητρας κορυφώθηκε, με την ανάμειξη της Αφροδίτης που δήλωσε: «Κάνω πολλές δουλειές, θα ήθελα να δουν ότι προσφέρω στο σύνολο. Αυτό που είπε, με έθιξε».

Ο Βασίλης Σίμος, από την πλευρά του, τόνισε: «Έχω ψαρέψει, έχω καθαρίσει ψάρια, έχω μαγειρέψει και δεν έχω πρόβλημα να μαγειρεύω. Δεν σημαίνει ότι όποιος μαγειρεύει και καθαρίζει, πρέπει να τσιμπάει και δέκα κομμάτια από το φαγητό μας».

Αγώνισμα συνεργασίας και η προκλητικότητα του Χικμέτ

Το παιχνίδι για την ασυλία είχε έναν στίβο μάχης, ο οποίος βασιζόταν στη συνεργασία και σχετιζόταν με την ισορροπία. Λίγο πριν από τον τερματισμό, οι συμμετέχοντες έπρεπε να σκοράρουν δύο φορές, ρίχνοντας κρίκους. Ο Χικμέτ, όταν η Ελπίδα αγωνιζόταν κόντρα στη Σουντέ, φώναζε στα Ελληνικά: «Δεν μπορεί!», αλλά η πρώτη νίκησε και του έκανε νόημα να σωπάσει. Η ελληνική ομάδα, παρ’ όλα αυτά, ηττήθηκε με 10-4.

Η έκπληξη του Σάκη Τανιμανίδη

Οι συμμετέχοντες έλαβαν μέρος σε ακόμα ένα αγώνισμα, επάθλου αυτή τη φορά. Όπως αποκάλυψε ο παρουσιαστής, ο στίβος μάχης απαιτούσε συνεργασία ενός παίκτη από την ελληνική κι ενός από την τουρκική ομάδα. Η νικήτρια ομάδα στις γυναίκες, δηλαδή αυτή της Ελπίδας και της Σεντά, απόλαυσε καφέ και κουλουράκια.

Αγώνισμα συνεργασίας Ελλήνων και Τούρκων παικτών (16/02/2019)

Αγώνισμα συνεργασίας Ελλήνων και Τούρκων παικτών (16/02/2019)