Survivor: Ήττα για τους Έλληνες, νέος παίκτης στους Τούρκους και αποχώρηση
Reality TV

Survivor: Ήττα για τους Έλληνες, νέος παίκτης στους Τούρκους και αποχώρηση

Survivor: Ήττα για τους Έλληνες, νέος παίκτης στους Τούρκους και αποχώρηση

Η εσωστρέφεια συνεχίστηκε και στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, καθώς η κόντρα Μπορά – Ατακάν επισκίασε τους Τούρκους, οι οποίοι υποδέχθηκαν τον Κάαν αλλά έχασαν και έναν παίκτη στο Συμβούλιο. Ο Βασίλης Βασιλικός, επίσης, αισθάνθηκε αποστασιοποιημένος από την ελληνική ομάδα που ηττήθηκε στο αγώνισμα επάθλου ύστερα από μία συγκλονιστική αναμέτρηση.

Η κόντρα Μπορά – Ατακάν και τα βέλη στον νέο παίκτη της Ελλάδας

Ο Ατακάν αντιμετώπισε τον Μπορά ενώπιον όλων και τον ρώτησε ευθέως γιατί τον έθεσε υποψήφιο προς αποχώρηση. Ο δεύτερος του είπε: «Πάντα λες ότι είσαι καλός σε όλα, αλλά έχασες τέσσερις φορές αυτή την εβδομάδα». Επίσης, οι Τούρκοι θεώρησαν στρατηγικό λάθος τη μη αρχική επιλογή του Μπορά στο χθεσινό αγώνισμα επάθλου που ήταν ποδόσφαιρο στην άμμο. «Είναι ο μόνος ποδοσφαιριστής ανάμεσά μας» υπενθύμισε ο Γιουσούφ.

Στην ελληνική παραλία, ο Τόνι άφησε αιχμές για τη δραστηριότητα του Βασίλη Βασιλικού στο νησί. Ο νέος παίκτης είπε: «Ενοχλήθηκα από τη συμπεριφορά του Τόνι λες και είναι ο αρχηγός της ομάδας». Η Αφροδίτη σημείωσε ότι ο 27χρονος επιχειρηματίας ασχολήθηκε με το ψάρεμα και δη με τους αχινούς.

«Παρότι έπιασα το ψάρι και τον αστακό, η υπόλοιπη ομάδα δεν τα μοιράστηκε μαζί μου, δεν έφαγα όσο έπρεπε» είπε ο Βασίλης Βασιλικός και πρόσθεσε: «Αν φέρω νίκες στα επόμενα αγωνίσματα, θα με σέβονται και θα με παίρνουν σοβαρά». Ο Τόνι, βέβαια, πήρε αποστάσεις αναφέροντας: «Ίσως είναι ο χαρακτήρας του έτσι».

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=d2H0MP_5ljc]

Η ανατροπή που δεν ολοκληρώθηκε και ο καινούριος Τούρκος

Πριν από το αγώνισμα, οι Τούρκοι καλωσόρισαν τον Κάαν Γκιουβενιλίρ στην ομάδα τους, που είναι καλλιτέχνης. Εκείνος στις πρώτες δηλώσεις του είπε: «Οι Έλληνες είναι δυνατοί, αλλά εμείς είμαστε πιο δυνατοί». Οι ομάδες έπαιξαν σε έναν στίβο μάχης στη θάλασσα και στον στόχο έπρεπε να τοποθετήσουν σωστά δύο ξύλα.

https://www.instagram.com/p/BtyvWPAgYEZ/?utm_source=ig_web_copy_link

Οι Έλληνες παίκτες αγωνίστηκαν με πάθος, αλλά υπέκυψαν στην ανωτερότητα των Τούρκων και ηττήθηκαν με 10-9. Μάλιστα, ανέτρεψαν την εις βάρος τους κατάσταση αφού έκαναν το 8-3, 9-9. Στο τελευταίο παιχνίδι συμμετείχαν η Δήμητρα και ο Τόνι κόντρα στη Σεντά και στον Χικμέτ, με τον τελευταίο να δίνει τη νίκη στην ομάδα του, η οποία απόλαυσε εμπανάδα με κοτόπουλο (σ.σ. τοπικό είδος κοτόπιτας).

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=xEW09VRNUoI]

Ποιοι άντεξαν στον κορμό

Οι δύο ομάδες συμμετείχαν και σε αγώνισμα ατομικού επάθλου, διεκδικώντας ένα πιάτο καγιανά. Οι παίκτες κλήθηκαν να αντέξουν όσο το δυνατόν περισσότερο γύρω από έναν κορμό. Στις γυναίκες επικράτησε η Σεντά, που επέλεξε την Ετζέμ και την Μπουσρά για να τη συνοδεύσουν. Στους άνδρες, πιο δυνατός ήταν ο Νίκος, ο οποίος διάλεξε τον Τόνι και τον Παναγιώτη για να μοιραστεί το φαγητό.

Αγώνισμα ατομικού επάθλου (12/02/2019)

Αγώνισμα ατομικού επάθλου (12/02/2019)

Συμβούλιο με τον Ατζούν μέσω Κωνσταντινούπολης

Τρεις παίκτες ήταν υποψήφιοι προς αποχώρηση από την τουρκική ομάδα: ο Ατακάν, ο Οκάι και η Καντέρ. Η τελευταία βρέθηκε στο στόχαστρο των συμπαικτών της ως προς τη συμπεριφορά της. Τελικά, οι τηλεθεατές της γειτονικής χώρας επέλεξαν την παραμονή των δύο ανδρών. Ο Ατζούν Ιλιτζαλί παρουσίασε το συμβούλιο αποχώρησης παρότι βρισκόταν στην Κωνσταντινούπολη.

https://www.instagram.com/p/BtzC0rSgXXr/?utm_source=ig_web_copy_link