Survivor: Τα παθιασμένα γκολ των Ελλήνων και οι δύο νέοι παίκτες
Reality TV

Survivor: Τα παθιασμένα γκολ των Ελλήνων και οι δύο νέοι παίκτες

Survivor: Τα παθιασμένα γκολ των Ελλήνων και οι δύο νέοι παίκτες

Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, η ένταση μεταξύ των ομάδων κορυφώθηκε σε έναν ιδιότυπο αγώνα ποδοσφαίρου. Η αναμέτρηση στιγματίστηκε από τον τραυματισμό της Αφροδίτης και τη λογομαχία Δήμητρας – Μπορά. Επίσης, οι Έλληνες καλωσόρισαν στην παραλία τους δύο νέους παίκτες.

Το παράπονο του Οκάι και η στρατηγική του Μπορά

Ο Οκάι εξέφρασε το παράπονό του για το ότι η Σουντέ, έχοντας ατομική ασυλία, τον έθεσε υποψήφιο προς αποχώρηση. «Έφτιαξα την καλύβα, κάθε μέρα ανάβω τη φωτιά και το πρωί η Σουντέ μού ζήτησε να της τηγανίσω την καρύδα. Δεν καταλαβαίνω» είπε χαρακτηριστικά σε συμπαίκτριές του. Ο Χικμέτ αιτιολόγησε την ψήφο του στην Καντέρ επειδή -όπως τόνισε- εκείνη είναι ο αδύναμος κρίκος της ομάδας. Η ίδια, βέβαια, άφησε αιχμές λέγοντας: «Όλοι είναι υπό την προστασία ενός ατόμου και κάνουν ό,τι τους λέει».

Ο Μπορά δικαιολόγησε την ψήφο του στον Ατακάν, υποστηρίζοντας: «Ελπίζω να κάνει αυτός ένα βήμα μπροστά». Ο Ατακάν, από την πλευρά του, τόνισε: «Δεν νομίζω ότι έχει πάρει μόνος του τη συγκεκριμένη απόφαση. Το ότι με ψήφισε, δεν σημαίνει ότι σήμερα δεν θα πολεμήσω».

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=9zEd9DPtY6o]

Η νέα σύνθεση της ελληνικής ομάδας

Η Νάντια δεν θα μπορέσει να συνεχίσει στο Survivor για ιατρικούς λόγους όπως ανακοίνωσε ο Σάκης Τανιμανίδης. Αντιθέτως, η Ρία επέστρεψε στο ριάλιτι επιβίωσης. Έτσι, η ελληνική ομάδα ενισχύθηκε με δύο νέους παίκτες.

https://www.instagram.com/p/BtwNsSTA7Ja/?utm_source=ig_web_copy_link

Η 28χρονη Ελπίδα Μεζιρίδου ζει στην Κύπρο, είναι πρωταθλήτρια στο crossfit και σημείωσε με νόημα: «Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία». Ο 27χρονος Βασίλης Βασιλικός είναι επιχειρηματίας και παρκουρίστας ενώ έχει ασχοληθεί τόσο με το μπάσκετ όσο και με την υποκριτική. Ο ίδιος δήλωσε: «Η ελληνική ομάδα δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από την τουρκική».

https://www.instagram.com/p/BtwN7StAz74/?utm_source=ig_web_copy_link

«Δεν είναι μάχη αλλά ένα παιχνίδι»

Το έπαθλο ήταν ψωμί με κρέμα φουντουκιού. Στο αγώνισμα, οι παίκτες κλήθηκαν να παίξουν ποδόσφαιρο στην άμμο, δύο εναντίον δύο. Ο Σάκης Τανιμανίδης δεν παρέλειψε να κάνει τον προπονητή, λέγοντας: «Είναι παιχνίδι επαφής, παίξτε έτσι». Ο Ατζούν Ιλιτζαλί, από την πλευρά του, έδωσε οδηγίες στις Τουρκάλες για την άμυνα.

Η Αφροδίτη, όταν το παιχνίδι ήταν 7-6, και στη φάση που σκόραρε, τραυματίστηκε στο πόδι από επικίνδυνο μαρκάρισμα της Σεντά. Η Δήμητρα είπε στην τουρκική ομάδα: «Δεν είναι μάχη αλλά ένα παιχνίδι», με τον Μπορά να απαντά: «Το ξέρουμε». Η Ελληνίδα παίκτρια με δόση ειρωνείας του ανέφερε: «Αλήθεια;».

Η ελληνική ομάδα επικράτησε με 10-8 και στο… γήπεδο του Αγίου Δομίνικου αντήχησαν μέχρι και συνθήματα του Euro 2004. Η ήττα προκάλεσε καβγά στους Τούρκους. Η Σεντά λογομάχησε με την Καντέρ και τους υπόλοιπους συμπαίκτες να λένε στη δεύτερη: «Κάνε και λίγη αυτοκριτική».

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=vkyevcYyYpE]