MasterChef: Τζίντζερ, γαρίδες, στρείδια και αυγά ποσέ έκριναν την ασυλία
Reality TV

MasterChef: Τζίντζερ, γαρίδες, στρείδια και αυγά ποσέ έκριναν την ασυλία

MasterChef: Τζίντζερ, γαρίδες, στρείδια και αυγά ποσέ έκριναν την ασυλία

Η μπλε ήταν η νικήτρια ομάδα της ομαδικής διαδικασίας στo Vichy της Γαλλίας και απόλαυσε το έπαθλο, που ήταν έξοδος σε γαλλικό εστιατόριο της Αθήνας, μαζί με τον σεφ Γιάννη Αποστολάκη.

Το μη… πλεονέκτημα

Όταν η μπλε ομάδα έφυγε, στο συμβούλιο που έγινε με την κόκκινη ομάδα, ο Μανώλης είπε ότι προτιμούσε να μην υπάρχει πλεονέκτημα για τον αρχηγό.

Αν όμως υπήρχε πλεονέκτημα- π.χ. να υποδείξει έναν παίκτη για αποχώρηση- οι κριτές ρώτησαν τον Μανώλη ποιον θα “έδειχνε”. Εκείνος δεν θέλησε να απαντήσει στους κριτές σχετικά.

Τελικά δεν υπήρχε όντως πλεονέκτημα:

Η δοκιμασία ασυλίας

Οι κριτές έστειλαν όλη την ομάδα στη δοκιμασία ασυλίας που είχε να κάνει με χρόνο, ταχύτητα και τις ικανότητες των παικτών.

Οι παίκτες έπρεπε να παραδώσουν γρήγορα 400 γρ. καθαρής γαρίδας και 400 γρ. καθαρισμένα στρείδια και μετά έπρεπε να φτιάξουν πέντε αυγά ποσέ. Η δοκιμασία αυτή χαρακτηρίστηκε από τους κριτές ως “μουσικές καρέκλες”.

https://twitter.com/masterchefgr/status/1118965068815843330

Ο παίκτης που κέρδισε την ασυλία ήταν ο Μανώλης, ο οποίος θα έχει την υποχρέωση να ψηφίσει αύριο δυο παίκτες προς αποχώρηση, αλλά όχι και να ψηφισθεί. Η Σπυριδούλα πλησίασε κοντά στο να κερδίσει, αλλά στο τέλος ο Μανώλης αποδείχτηκε πιο γρήγορος και πήρε τη λευκή ποδιά για αύριο.

Η Εύα δήλωσε πως θα ζητήσει να ψηφιστεί προς αποχώρηση.