MasterChef: Νίκη στο παρά… ένα και η επίθεση στην Εύα
Reality TV

MasterChef: Νίκη στο παρά… ένα και η επίθεση στην Εύα

MasterChef: Νίκη στο παρά… ένα και η επίθεση στην Εύα

Για τους περισσότερους ήταν η αγαπημένη ομαδική μαγειρική διαδικασία, όπως τόνισαν στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef.

Οι κριτές αφού συζήτησαν στο συμβούλιο τα πιάτα των δυο ομάδων κι ότι έγινε στο Vichy, ανακοίνωσαν τα αποτελέσματα.

Σε ένα σημείο του συμβουλίου η Σπυριδούλα είπε πως πονάει η μέση της και ζήτησε από την Εύα να σηκωθεί από την καρέκλα της για να κάτσει, ενώ έκρινε πως ο γάλλος σεφ προσέβαλε την προσπάθειά τους, όταν είπε πως μερικά πιάτα είναι φτιαγμένα για το Instagram, χωρίς ουσία.

Το ντέρμπι βάφτηκε μπλε

Νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε η μπλε, αφού επικράτησε με έναν βαθμό έναντι της κόκκινης. Το συνολικό σκορ των ομάδων ήταν 131-130.

Η μπλε απόλαυσε ένα έπαθλο, που σχετίζεται με την εμπειρία τους στη Γαλλία. Μαζί με τον Γιάννη Αποστολάκη βρέθηκαν στο εστιατόριο «Σπονδή».

Η κόντρα Σπυριδούλας – Εύας

Αμέσως μετά την ανακοίνωση της βαθμολογίας και αφού αποχαιρέτησαν όλοι τον Χαράλαμπο, ξεκίνησε το συμβούλιο με την χαμένη κόκκινη ομάδα. Η Εύα σκέφτηκε να φύγει όπως ο Σταμάτης. Η παίκτρια είπε στη Σπυριδούλα να ηρεμήσει και εκείνη της επιτέθηκε λέγοντας πως σκέφτεται “χαζά” και δεν καταλαβαίνει από συναισθήματα.

Οι κριτές εξήγησαν ότι δεν υπάρχει πλεονέκτημα για τον αρχηγό αυτή τη φορά και έστειλαν όλη την ομάδα για τη δοκιμασία ασυλίας.