YFSF: Εκτός κριτικής επιτροπής ο Τάκης Ζαχαράτος
Νέα

YFSF: Εκτός κριτικής επιτροπής ο Τάκης Ζαχαράτος

YFSF: Εκτός κριτικής επιτροπής ο Τάκης Ζαχαράτος

Αλλαγή της τελευταίας στιγμής στον ΑΝΤ1, αναφορικά με τα πρόσωπα που θα καθίσουν στην κριτική επιτροπή του Your Face Sounds Familiar. Μετά την αναγκαστική αποχώρηση της Μαρίας Σολωμού και του Σταμάτη Φασουλή, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, εκτός επιτροπής τίθεται και ο Τάκης Ζαχαράτος. Ο λόγος ήταν η μέρα του γυρίσματος, καθώς ο Τάκης, εξαιτίας της τεράστιας επιτυχίας που σημειώνουν οι παραστάσεις του στο Regency της Θεσσαλονίκης, θα εμφανίζεται εκεί πλέον και τις Πέμπτες. Επειδή πριν από το show στο οποίο αλλάζει δεκάδες φωνές, πρέπει να είναι ξεκούραστος και να έχει κάνει αφωνία, φαίνεται πως ζήτησε από την Παραγωγή να μεταφέρει την ημέρα του γυρίσματος από Τετάρτη σε Τρίτη ή Δευτέρα. Αυτό όμως θα άφηνε εκτός τον Δημήτρη Σταρόβα, ο οποίος κάθε Δευτέρα και Τρίτη πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση Toc Toc. 

Your Face Sounds Familiar: Γνωρίστε τους διάσημους παίκτες

Πάνος Βλάχος ή Ευγενία Μανωλίδου;

Αν και ακόμη δεν είναι βέβαιο ποιος θα αντικαταστήσει τον Τάκη Ζαχαράτο, ακούγονται τα ονόματα του Πάνου Βλάχου και της Ευγενίας Μανωλίδου- to Znews μάλιστα επιβεβαιώνει ότι έγιναν ήδη ραντεβού και με τους δύο.  Ο Πάνος Βλάχος είναι παλιός γνώριμος του διευθυντή προγράμματος, Τζώρτζη Ποφάντη, ο οποίος του είχε εμπιστευτεί τον ρόλο στη «Μουρμούρα» που τον έκανε διάσημο, ενώ η Ευγενία Μανωλίδου έγινε επίσης γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τον ΑΝΤ1 (Η Στιγμή της Αλήθειας) και όλα αυτά τα χρόνια έχει κρατήσει άριστες σχέσεις με τον σταθμό.

Προς το παρόν, λοιπόν, η τετράδα του YFSF αποτελείται από τη Μιμή Ντενίση– την οποία μάλιστα έχει προσεγγίσει πρώτος ο Τάκης Ζαχαράτος για να είναι μαζί στο show-, τον Δημήτρη Σταρόβα και τον Αλέξη Γεωργούλη, ο οποίος ήταν και η τελευταία προσθήκη- έκπληξη.

Ειδικά για τον Αλέξη μάλιστα, ο οποίος μόλις συμφώνησε να πάρει τη θέση του Μάρκου Σεφερλή στο Παλλάς, οι παραστάσεις της Τετάρτης που θα ξεκινήσουν μετά τα μέσα Μαρτίου, θα ξεκινούν πολύ νωρίς έτσι ώστε να προλαβαίνει το βραδινό γύρισμα του YFSF.

Οι τελευταίες πληροφορίες του Znews αναφέρουν μάλιστα πως το κανάλι έχει ήδη βολιδοσκοπήσει άλλο ένα μεγάλο όνομα για την επιτροπή, το οποίο αν τελικά συμφωνήσει θα «είναι η έκπληξη της σεζόν», όπως μας είπαν χαρακτηριστικά.