Ζητείται ψεύτης: Ο Αλέξης Γεωργούλης στη θέση του Μάρκου Σεφερλή
Ελλάδα

Ζητείται ψεύτης: Ο Αλέξης Γεωργούλης στη θέση του Μάρκου Σεφερλή

Ζητείται ψεύτης: Ο Αλέξης Γεωργούλης στη θέση του Μάρκου Σεφερλή

Μετά το σάλο που προκάλεσε και την αναταραχή στους καλλιτεχνικούς κύκλους, τελικά  παράσταση “Ζητείται Ψεύτης” φαίνεται ότι βρήκε τον πρωταγωνιστή της στο πρόσωπο του Αλέξη Γεωργούλη. Η παράσταση που αρχικά θα ανέβαινε στο θέατρο Παλλάς με πρωταγωνιστή τον Μάρκο Σεφερλή τελικά θα ανέβει με πρωταγωνιστή έναν άλλο ηθοποιό και μάλιστα η πρεμιέρα θα γίνει το Μάρτιο.

Την ανακοίνωση έκανε η Κατερίνα Γκαγκάκη και επιβεβαίωσε και ο Αλέξης Γεωργούλης με δηλώσεις τους στην κάμερα της εκπομπής Happy Day.

«Έχουμε να σας ανακοινώσουμε πως τον Μάρτιο στο Παλλάς θα ανέβει το Ζητείται Ψεύτης. Με πρωταγωνιστή τον Αλέξη Γεωργούλη. Θα είναι ακόμη ο Γιώργος Παρτσαλάκης, η Ναταλία Δραγούμη… Το προσπαθούμε τόσο καιρό. Είναι πολύς ο κόσμος που θέλαμε να μη βρεθεί χωρίς δουλειά. Αλλά είναι και ένα έργο το οποίο το είχαμε αγαπήσει πάρα πολύ και την κάναμε την προσπάθεια», είπε η Κατερίνα Γκαγκάκη.

“Είδα τον εαυτό μου σε αυτό”, είπε ο Γεωργούλης

Στις δηλώσεις του,  ο Αλέξης Γεωργούλης είπε μεταξύ άλλων: «Όταν είχα ακούσει το στόρι με την παράσταση ήμουν στην Αγγλία. Άκουσα πως έψαχναν αντικαταστάτη για να μην αφήσουν και τον κόσμο χωρίς δουλειά. Σκεφτόμουν ποιος θα μπορούσε και κάποια στιγμή είδα και εγώ τον εαυτό μου σε αυτό. Όταν μου έγινε η πρόταση ήταν σαν να κούμπωσε κάτι. Σαν να άκουσαν τη σκέψη μου. Έχω πέντε χρόνια να ανέβω στο θεατρικό σανίδι. Δεν το φοβάμαι, μου λείπει μάλλον. Είπα να μην ασχοληθώ καθόλου με τα κουτσομπολιά όλης αυτής της ιστορίας και να το δω σαν μια δουλειά που ξεκινάει από την αρχή».

Θυμίζουμε πως ο 25μελής θίασος του έργου, που θα έκανε πρεμιέρα τον Φλεβάρη, ειδοποιήθηκε ξαφνικά ότι η παράσταση ακυρώνεται λόγω αποχώρησης του Μάρκου Σεφερλή. Ακολούθησαν δημόσιες ανακοινώσεις του Μάρκου Σεφερλή και των «Θεατρικών Σκηνών» και μια δημόσια κόντρα στην οποία πήραν θέση πολλές πλευρές.