Βινύλιο: Πότε κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ

Βινύλιο: Πότε κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ


Βαλιάνα Κοσμά

Η διπλή επιστροφή του Αντώνη Κανάκη στην τηλεόραση είναι γεγονός

Η επόμενη εβδομάδα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως «εβδομάδα Κανάκη», μιας και επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Κι όχι με μία, αλλά με δύο εκπομπές. Εκτός από το «Ράδιο Αρβύλα», που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου, την Τρίτη 5 του μήνα θα ξεκινήσει και το «Βινύλιο».

Το «Βινύλιο», η εκπομπή που πέρυσι άγγιξε όσο λίγες τους τηλεθεατές, επιστρέφει στον ΣΚΑΪ. Με επίκεντρο τον άνθρωπο, το χιούμορ, τη μουσική, την κοινωνία, τον πολιτισμό και τον ρομαντισμό. Με πολυδιάστατη ταυτότητα και διάθεση, θεματικές εκπομπές, εκλεκτούς καλεσμένους, μουσικά και όχι μόνο αφιερώματα, η παρέα του Αντώνη Κανάκη, έρχεται κάθε Τρίτη βράδυ στις 00:15 να ψυχαγωγήσει, να διασκεδάσει, να συζητήσει και ενίοτε να συγκινήσει.

Το τρέιλερ

Στο τρέιλερ που προβάλλεται από χθες, βλέπουμε πικάπ και βινύλια, ενώ με «φάνκι χαλί», ακούμε τη φωνή του Αντώνη Κανάκη να λέει: «Το «Βινύλιο» είναι παρέα, είναι ανθρώπινο, έχει χιούμορ, έχει ρομαντισμό, έχει αθωότητα. Το «Βινύλιο» είναι μουσική. Άλλοτε χρωματιστό κι άλλοτε μαύρο, είναι ζωντανός οργανισμός, φθαρμένος από τη χρήση και γεμάτος ατέλειες, που όμως παράγει τον πιο αληθινό και ζεστό ήχο».

Από την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου, το «Βινύλιο» επιστρέφει για να αποδείξει ότι «υπάρχει και αυτή η τηλεόραση».

Με με τον Αντώνη Κανάκη, θα είναι οι: Γιάννης Σερβετάς, Χρήστος Κιούσης, Στάθης Παναγιωτόπουλος και Βερονίκη Περγαντή.