Ράδιο Αρβύλα: Βροχή τα τρέιλερ μέχρι την πρεμιέρα
Νέα

Ράδιο Αρβύλα: Βροχή τα τρέιλερ μέχρι την πρεμιέρα

Ράδιο Αρβύλα: Βροχή τα τρέιλερ μέχρι την πρεμιέρα

“Βροχή” πέφτουν τα τρέιλερ στον ΣΚΑΙ, για την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του «Ράδιο Αρβύλα» την επόμενη Δευτέρα, 4 Φεβρουαρίου. Χρήστος Κιούσης, Γιάννης Σερβετάς, Αντώνης Κανάκης και Στάθης Παναγιωτόπουλος (με σειρά ύψους) έχουν φτιάξει άλλα δύο τρέιλερ, παρωδίες του πρώτου. Η σατιρική εκπομπή κάνει δυναμική επιστροφή από βδομάδα, έχοντας το πλεονέκτημα του Survivor που θα προηγείται στην Prime Time του καναλιού.

Πρωταγωνιστής στο νέο τρέιλερ είναι ξανά ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος για μια ακόμη φορά δυσκολεύεται να συντονιστεί με την υπόλοιπη ομάδα. Έτσι, στο πρώτο εμφανίζεται φορώντας ένα πουκάμισο με… ανοιχτή πλάτη! Ο Αντώνης Κανάκης τον επαναφέρει στην τάξη και γυρίζει μπροστά να τελειώσει το τρέιλερ.

Το νέο παράπτωμα του Στάθη

Στο τρίτο τρέιλερ, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αποφασίζει να ξεχωρίσει ακόμη περισσότερο και φορά μποξεράκι, πολύχρωμα αθλητικά, φανελάκι και πουκάμισο και είναι με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά. Μια εικόνα  σε πλήρη αντίθεση με τα σκούρα ρούχα και τα σοβαρά βλέμματα των υπολοίπων. Ο Αντώνης Κανάκης είναι αυτός που πάλι επαναφέρει στην τάξη τον «άτακτο» της ομάδας.

Αυτό που σίγουρα περιμένουμε όλοι από την πρεμιέρα του «Ράδιο Αρβύλα» κι αυτό που σίγουρα δε θα αλλάξει, όποια επαγγελματική στέγη κι αν έχει η εκπομπή, είναι το «κρύο ανέκδοτο ανέκδοτο της μέρας» από τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και η απαραίτητη καζούρα που του κάνουν ο Αντώνης Κανάκης, ο Γιάννης Σερβετάς κι ο Χρήστος Κιούσης.

Έχουμε ώρα προβολής της πρεμιέρας

Το Ράδιο Αρβύλα, μπορεί να αλλάζει συχνότητα, συμπληρώνει όμως δέκα χρόνια στην τηλεόραση και επιστρέφει στην ενδέκατη σεζόν στον ΣΚΑΪ.

Περιττά τα λόγια για την απολαυστική σάτιρα και την ιδιαίτερη σκιαγράφηση της ελληνικής πολιτικής, τηλεοπτικής και κοινωνικής πραγματικότητας, υπό το πρίσμα του ανεξάντλητου Ράδιο Αρβύλα.

Η εκπομπή που όλοι περιμένουν να επιστρέψει, έρχεται στον ΣΚΑΪ τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου και κάθε Δευτέρα, στις 23:45.