Χρήστος Βασιλόπουλος: Η πρώτη ανάρτηση στο Instagram μετά το Nomads
Νέα

Χρήστος Βασιλόπουλος: Η πρώτη ανάρτηση στο Instagram μετά το Nomads

Χρήστος Βασιλόπουλος: Η πρώτη ανάρτηση στο Instagram μετά το Nomads

Η εβδομάδα των τελικών στην ελληνική τηλεόραση έφτασε στο τέλος της, με τον τελικό του Nomads. Σε αυτόν, νικητής αναδείχτηκε ο Στέλιος Χανταμπάκης, παίρνοντας τη ρεβάνς μιας κακής “εμφάνισης” στο Survivor πριν από δύο χρόνια. Στο χθεσινό επεισόδιο όμως, ο Σάββας Πούμπουρας αποκάλυψε και ένα δυσάρεστο γεγονός για κάποιον άλλον παίκτη. Ο Χρήστος Βασιλόπουλος έφυγε από τη Μαδαγασκάρη εκτάκτως, καθώς προέκυψε μια αιφνίδια απώλεια στο οικογενειακό του περιβάλλον.

Ο ηθοποιός έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram έπειτα από τρεις μήνες στο παιχνίδι. Σε αυτή αναφέρεται στην εμπειρία του στο reality επιβίωσης. “Ένα μεγάλο ταξίδι έφτασε στο τέλος του,άλλος ένας κύκλος κλείνει ,και ένας καινούργιος ανοίγει!” γράφει πλάι σε μια φωτογραφία του από το παιχνίδι. Ο Χρήστος Βασιλόπουλος αναφέρεται στις 11 εβδομάδες που πέρασε στο νησί της Αφρικής, χωρίς ωστόσο να κάνει κάποια νύξη για το προσωπικό θέμα που τον υποχρέωσε να επιστρέψει εσπευσμένα στην Αθήνα.

https://www.instagram.com/p/BrwkscIgYHH/

Στην τηλεοπτική ιστορία θα γραφτεί η νίκη του Στέλιου Χανταμπάκη έναντι του Γρηγόρη Μόργκαν στον μεγάλο τελικό. Ο νικητής, αλλά και οι παίκτες που έφτασαν ως την τελευταία εβδομάδα του παιχνιδιού θα επιστρέψουν στην Ελλάδα την Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου.