Τόνι Σφήνος: “Έχω βαρεθεί να με βλέπω στο γυαλί”
Νέα

Τόνι Σφήνος: “Έχω βαρεθεί να με βλέπω στο γυαλί”

Τόνι Σφήνος: “Έχω βαρεθεί να με βλέπω στο γυαλί”

Καλεσμένος στο πλατό του “Καλύτερα δεν γίνεται” ήταν ο Τόνι Σφήνος. Ο γνωστός κωμικός μίλησε για την τελευταία του εκπομπή “Το ταίρι ξέρει” λέγοντας: “Δεν μπορούσα να κοροϊδέψω τα ζευγάρια. Όποτε έχαναν, στεναχωριόμουν μαζί τους”.

Για το μέλλον του στην τηλεόραση, ο Τόνι Σφήνος είπε: “Δεν έχω κάνει συζητήσεις για το αν θα κάνω κάτι άλλο στην τηλεόραση. Δεν είχα ξανακάνει και ήθελα να το δοκιμάσω. Με κέρδισε η τηλεόραση και θα ήθελα να το ξανακάνω. Αν μου ταιριάζει ένα concept, θα το κάνω. Μετά το τέλος της εκπομπής είχα μια πρόταση που δεν μου άρεσε. Έχω τις διαφημίσεις. Δεν ήθελα άλλη έκθεση στην τηλεόραση. Έχω βαρεθεί να με βλέπω στο γυαλί και μου το έλεγε και ο κόσμος στον δρόμο αυτό”.

Για τις θαυμάστριές του είπε: “Τα ‘τσικάκια’ είναι τρελαμένα. Μου στέλνουν γυμνές φωτογραφίες στα social media. Από κοντά υπάρχει περισσότερο επαφή, με πιάνουν οι γυναίκες!”.

Μάλιστα ο παρουσιαστής αναφέρθηκε και στο νέο του τραγούδι λέγοντας: “Ετοιμάζω νέο τραγούδι που θα κυκλοφορήσει αύριο, είναι μια διασκευή στο τραγούδι ‘Το κορίτσι του φίλου μου’ του Λάκη Τζορντανέλλι. Το λέω μαζί του και θα παίξει η Ελένη Φιλίνη στο video clip”.

Τέλος αποκάλυψε πως θα κάνει guest στο “Ρόδα, τσάντα και κοπάνα 5”. Εκεί γνώρισε την Ελένη Φιλίνη και της ζήτησε να παίξει στο νέο του video clip.