Νίκος Κοκλώνης: Η Pamela Anderson στην πρεμιέρα του!
Νέα

Νίκος Κοκλώνης: Η Pamela Anderson στην πρεμιέρα του!

Νίκος Κοκλώνης: Η Pamela Anderson στην πρεμιέρα του!

Ο Νίκος Κοκλώνης είναι πανέτοιμος για τη μεγάλη πρεμιέρα της νέας εκπομπής του στο Open, τον Μάρτιο, η οποία θα ονομάζεται It’s Show Time! Όπως σας είχαμε προαναγγείλει χθες, πρόκειται για μία υπερπαραγωγή με πολλές ενότητες και σημείο αιχμής τους καλεσμένους από το διεθνές στερέωμα.

Ο παρουσιαστής έδωσε λεπτομέρειες για το show του σήμερα και ιδού τι πρέπει να γνωρίζετε!

It’s Show Time

Ο παρουσιαστής αποκάλυψε στην Κατερίνα Καινούργιου και το “Ευτυχείτε” πως του μπήκε το… μικρόβιο του βραδινού show, τονίζοντας: «Μου άρεσε όλο το θέμα από την Πρωτοχρονιά και είπα γιατί να μην το κάνω. Έχω τρακ, γιατί λέω “που πας ρε Καραμήτρο”; Είσαι ο Mr Travel, κάνεις ταξιδάκια, κάτσε σπίτι σου. Αλλά μου άρεσε όλο αυτό της Πρωτοχρονιάς».

«Η εκπομπή θα είναι δύο ώρες και είναι όντως υπερπαραγωγή. Έχουμε δώσει τον καλύτερο εαυτό μας», πρόσθεσε αποκαλύπτοντας ότι το όνομα της εκπομπής είναι It’s Show Time.

Έρχεται η Pamela!

Η πρώτη εκπομπή αναμένεται τον Μάρτιο και ο Νίκος Κοκλώνης αποκάλυψε την εκλεκτή καλεσμένη του, που έρχεται στην Ελλάδα μόνο για το show όπως σας είχαμε προαναγγείλει στο znews.gr.

«Εγχώρια έχω την Ελένη Φουρέιρα και τον Βαγγέλη Κακουριώτη», είπε και… έριξε τη βόμβα: «Η Pamela Anderson θα έρθει στην Ελλάδα μόνο για εμάς! Είναι φίλη μου! Την πήρα τηλέφωνο και της λέω θέλω τη βοήθειά σου. Πίστευα ότι θα μου πει όχι, αλλά τελικά μου λέει “στείλε μου τα εισιτήρια”».

Ο Mr Travel αποκάλυψε ότι θα δούμε την Pamela Anderson όπως δεν την έχουμε ξαναδεί: «Δεν θα είναι όπως την έχουμε συνηθίσει. Θα κάνει πράγματα που δεν έχει ξανακάνει, κόντρα από αυτά που περιμένουμε».

Το πλατό υπερπαραγωγή

Περίπου 300 άτομα κοινό θα έχει ο Νίκος Κοκλώνης στο πλατό της νέας εκπομπής του, με την Κατερίνα Καινούργιου να αποκαλύπτει τον χώρο, ο οποίος παλιά φιλοξενούσε το show χορού του ANT1, Dancing with the stars.

Ακούστε όσα είπε ο Νίκος Κοκλώνης στην Κατερίνα Καινούργιου: