Νίκος Κοκλώνης: Αντίστροφη μέτρηση για το νέο βραδινό του show
Νέα

Νίκος Κοκλώνης: Αντίστροφη μέτρηση για το νέο βραδινό του show

Νίκος Κοκλώνης: Αντίστροφη μέτρηση για το νέο βραδινό του show

Πολλές εκπλήξεις ετοιμάζει ο Νίκος Κοκλώνης για το βραδινό του show στο Open.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Znews, οι υπογραφές έχουν πέσει, το λογότυπο του show και ο τίτλος είναι έτοιμα και τα γυρίσματα ξεκινούν άμεσα.

Οι αποκλειστικές πληροφορίες μας, μάλιστα, λένε ότι ο Νίκος Κοκλώνης έχει ήδη εξασφαλίσει την παρουσία πολύ μεγάλης σταρ από το εξωτερικό για την πρεμιέρα του.

Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι ο Mr. Travel- όπως τον αποκαλούν- ετοιμάζει ένα ψυχαγωγικό πρόγραμμα που θα προβάλλεται κάθε Σάββατο με πολύ τραγούδι, χορό, παιχνίδια, συνεντεύξεις, διαγωνισμούς και μεγάλα δώρα.

Ο παρουσιαστής, μετά την επιτυχία που είχε το Πρωτοχρονιάτικο show με τον Γιάννη Πλούταρχο, ετοιμάζεται πυρετωδώς για ένα θεαματικό τηλεοπτικό πάρτι που  θα έχει πλούσια δώρα τόσο για το κοινό στο πλατό όσο και για τους τηλεθεατές, αναπάντεχες συναντήσεις – συμπράξεις σε πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση, ευρηματικά χορευτικά, απολαυστικές φάρσες και επιπλέον retro στιγμές με σταρ περασμένων εποχών.

Γνωστή και σέξι ηθοποιός έχει αναλάβει να παρουσιάζει ένα συγκεκριμένο section της εκπομπής, το όνομα της οποίας, καθώς και περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόγραμμα θα ανακοινωθούν σύντομα.