Κατερίνα Καινούργιου: Ο έντονος εκνευρισμός της με το σχόλιο της Μέγκι Ντρίο
Νέα

Κατερίνα Καινούργιου: Ο έντονος εκνευρισμός της με το σχόλιο της Μέγκι Ντρίο

Κατερίνα Καινούργιου: Ο έντονος εκνευρισμός της με το σχόλιο της Μέγκι Ντρίο

Τα γενέθλια της Εύης Ιωαννίδου ήταν η αφορμή να δημιουργηθεί αναστάτωση στο πάνελ της Κατερίνας Καινούργιου.

Ο λόγος ήταν φυσικά η Μέγκι Ντρίο.

Το πρώην μέλος της “τριάδας της φωτιάς” δεν είχε καλά λόγια να πει για τη συμπαίκτριά της, Εύη, ειδικά όταν την άκουσε να λέει ότι δε μιλάει με καμία από τις παλιές της φίλες, αλλά και ότι εκείνη κάνει διεθνή καριέρα μοντέλου ενώ οι άλλες τίποτα.

“Και να με καλούσε στο πάρτι δεν θα πήγαινα”, είπε η Μέγκι πριν από την προβολή των δηλώσεων. “Θεωρώ ότι κοιτάζει μόνο τον εαυτό της, δε με πήρε ένα τηλέφωνο να μου πει συγχαρητήρια για την εκπομπή”.

Οι δηλώσεις της Εύης που έφεραν καυγά

“Δεν έχω επαφές με τα κορίτσια του GNTM. Με τη Μέγκι Ντρίο δεν προλαβαίνω να μιλήσω γιατί δουλεύω στο εξωτερικό. Δεν έχει συμβεί τίποτα απολύτως απλώς λείπω πολύ καιρό στο εξωτερικό”, είπε η Εύη.

“Έχω γίνει παρουσιάστρια, ηθοποιός, είμαι σε κάποιο πάνελ; Κάνω διεθνή καριέρα; Δεν έχω να πω κάτι άλλο. Μου είχαν προτείνει να παίξω στο Εζέλ”, είπε το μοντέλο.

Η Μέγκι εκνευρίστηκε για τα όσα είπε η Εύη και έτσι προχώρησε σε… προσωπικές αποκαλύψεις.

“Είναι πολύ ψέμα αυτά που λέει. Δεν είναι φίλη μου. Ποιος της έκανε πρόταση για το Εζέλ; Ο ίδιος ο Ντάνος; Γιατί παλιά βγαίνανε με τον Ντάνο”, είπε η Μέγκι κάνοντας την Κατερίνα έξαλλη.

“Μισό λεπτό μην μιλήσει κανένας!”, είπε η παρουσιάστρια. “Δεν είναι ωραίο αυτό που κάνεις. Να στο πω επειδή σε συμπαθώ πολύ. Κάποια πράγματα μπορεί τα παιδιά αυτά να μην το έχουν πει πουθενά, είναι πολύ προσωπικό τους. Το να λέγονται στον αέρα μιας εκπομπής είναι λίγο άσχημο, άκομψο. Τοποθετήσου μόνο σε αυτά που λέει”.

“Γιατί βγάζεις εκνευρισμό; Δεν είπε τίποτα κακό για σένα!” της είπε στην συνέχεια η Κατερίνα.

“Εμένα αυτό που δεν μου άρεσε και σε αυτό τοποθετήθηκα και δεν το παίρνω πίσω, είναι ότι μέσα από την εκπομπή μου εφόσον εγώ την παρουσιάζω, δεν δίνουμε καταστάσεις προσωπικές που μπορεί να μην είναι γνωστές”, της είπε αυστηρά.

“Αυτό δεν μου άρεσε και είναι η άποψή μου και δεν το παίρνω πίσω! Αν θέλεις να τα πεις στους μεσημεριανούς σε άλλη εκπομπή, καλοδεχούμενη, δεν ξέρω αν συμφωνούν οι υπόλοιποι”, είπε σε ακόμα εντονότερο τόνο η παρουσιάστρια.