Εύη Ιωαννίδου: Γιατί της ζήτησε συγγνώμη η νικήτρια του GNTM
Ελλάδα

Εύη Ιωαννίδου: Γιατί της ζήτησε συγγνώμη η νικήτρια του GNTM

Εύη Ιωαννίδου: Γιατί της ζήτησε συγγνώμη η νικήτρια του GNTM

Αποκαλυπτική ήταν η Εύη Ιωαννίδου σε συνέντευξή της στο περιοδικό People που κυκλοφορεί με την εφημερίδα Έθνος της Κυριακής. Από τις ίντριγκες του παιχνιδιού και τη σχέση της με τη Μέγκι Ντρίο, μέχρι την περσινή της συμμετοχή στο Nomads.

Nomads ή GNTM;

Η Εύη Ιωαννίδου είχε συμμετάσχει (όχι με ιδιαίτερη επιτυχία, μιας και έφυγε σχετικά γρήγορα) στο πρώτο Nomads του ΑΝΤ1. Όταν της ζητήθηκε να διαλέξει η απάντηση ήταν: «Για το Nomads μου έγινε πρόταση από τον ΑΝΤ1, δεν είχα δηλώσει συμμετοχή. Αντιμετώπισα δύσκολες καταστάσεις. Ωστόσο, ήταν μια εμπειρία που ήθελα να ζήσω. Με το GNTM τα πράγματα ήρθαν διαφορετικά. Ήθελα εδώ και χρόνια να πάω σε ένα παιχνίδι σχετικό με μόδα και ομορφιά. Όταν προβαλλόταν ο πρώτος κύκλος, ήμουν πιο μικρή και το ζήλευα».

Οι κόντρες στο σπίτι

Σχετικά με το πώς έγιναν αχώριστη «τριάδα» με τη Μέγκι και τη Μικαέλα, η Εύη Ιωαννίδου είπε: «Πριν μπούμε στο σπίτι μέναμε όλες μαζί σε ένα ξενοδοχείο για δεκαπέντε μέρες. Θεωρώ ότι αυτό έγινε προκειμένου να αρχίσουν τα πηγαδάκια και οι κλίκες. Εκεί ξεδιάλυνε το τοπίο και όταν μπήκαμε στο σπίτι οι παρέες ήταν έτοιμες. Αυτό οι τηλεθεατές δεν το είδαν… Δεν βρέθηκα ξαφνικά σε ένα σπίτι και είπα αυτές τις δύο θέλω για παρέα. Έτυχε με τις συγκεκριμένες κοπέλες να δέσω από πριν».

Η τωρινή σχέση με τη Μέγκι

Όσοι παρακολουθούσαν το GNTM δεν θα ξεχάσουν ποτέ τους λυγμούς της Εύης στην αποχώρηση της Μέγκι. Ωστόσο, βγαίνοντας, μόνο φίλες δεν είναι οι πρώην κολλητές. Η Εύη Ιωαννίδου δήλωσε σχετικά: «Κάποια πράγματα που είπε η Μέγκι δεν μου άρεσαν καθόλου και δεν περίμενα να τα πει. Είδα δηλώσεις της ότι «είμαι υπό τεστ» για το αν θα συνεχίσει να κάνει παρέα μαζί μου και ότι η πραγματική της φίλη είναι η Μικαέλα. Είπε ότι την έκανα unfollow στο Instagram, και της ξεκαθάρισα πως δεν την είχα κάνει ποτέ follow – όχι επίτηδες, απλά το είχα ξεχάσει. Θεωρώ ότι, όταν έχεις πρόβλημα με κάποιον, δεν βγαίνεις κατευθείαν να το πεις σε συνεντεύξεις, απλά παίρνεις τηλέφωνο τον άμεσα ενδιαφερόμενο και το λύνεις. Έτσι θα έκανα εγώ».

Η «συγγνώμη»

Μέσα σε ένα παιχνίδι εγκλεισμού πολλά μπορεί να ειπωθούν που ίσως να μην ισχύουν. Για τον λόγο αυτό, όταν τα φώτα σβήσουν, αλλάζουν οι ισορροπίες. Έτσι, υπήρξαν παίκτριες που ζήτησαν «συγγνώμη» στην Εύη Ιωαννίδου: «Υπήρξαν πολλές κοπέλες που μου ζήτησαν συγγνώμη: Η Σοφία, γιατί είχε θίξει την οικογένειά μου όταν πήγε καλεσμένη στη Φωλιά των Κου Κου , η Ειρήνη Στεριανού γιατί είχε πει «Την Εύη δεν τη συμπαθώ», αλλά τελικά άλλαξε γνώμη, και η Καζαριάν, γιατί με κακολόγησε. Οι περισσότερες καταλάβαμε ότι το ποιόν του ανθρώπου φαίνεται στη ζωή και όχι μέσα στο παιχνίδι».

Photo: NDP