Γιώργος Λιανός: Θα πάει καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα;
Νέα

Γιώργος Λιανός: Θα πάει καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα;

Γιώργος Λιανός: Θα πάει καλεσμένος στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα;

Το Happy Day βρήκε τον Γιώργο Λιανό καθώς πήγαινε στη ραδιοφωνική του εκπομπή και του ζήτησε να σχολιάσει το επίσημο πια νέο ότι είναι ο νέος παρουσιαστής του The Voice μαζί με τη Χριστίνα Μπόμπα.

Μάλιστα του ζητήθηκε να σχολιάσει τα όσα έγραψε ο Γιώργος Λιάγκας στο μπλογκ του εδώ στο Znews αλλά με χιούμορ αρνήθηκε.

“Είχαν ακουστεί 4-5 ονόματα. Οπότε η άποψη που επικράτησε ήταν του διδύμου εμού και της κυρίας Τανιμανίδη”, είπε με νόημα.

“Η αλήθεια είναι ότι το ήξερα κάποιες μέρες πριν αλλά έπρεπε να διατηρηθεί διακριτικότητα” τόνισε.

Θα πάει καλεσμένος στον Γιώργο Λιάγκα; “Εγώ δεν έχω τέτοια θέματα ούτε έχει ξεσπάσει κανένας ακήρυχτος πόλεμος. Όλο το πράγμα ξεκίνησε από μία δική μου ενόχληση, την εξέφρασα στον Γιώργο αποκλειστικά, του στειλα μήνυμα για να του δείξω ότι άκουσα κάτι που δεν μου άρεσε. Είμαι γενικά υπέρ της κριτικής και όπως είπε ο Γιώργος, κι έχει πάρα πολύ δίκιο, όταν είσαι τηλεοπτικό πρόσωπο -τρομάρα μου- θα δεχτείς και την κριτική είτε είναι καλή είτε κακή. Αρκεί να είναι η προσωπική άποψη”, ξεκαθάρισε ο Γιώργος Λιανός.

Όσο για τη Χριστίνα, όπως είπε, είναι πολύ χαρούμενη που θα κάνει την παρθενική της εμφάνιση στην τηλεόραση και μάλιστα μαζί του.